Σχολή φυσικής κατάστασης: Ολοκληρώνεται ο 1ος κύκλος

23/3/16

Ολοκληρώνεται αύριο - Πέμπτη (24 Μαρτίου 2016) στην Κομοτηνή ο πρώτος ετήσιος κύκλος εκπαίδευσης της πρώτης σχολής φυσικής κατάστασης στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με όχημα την ισχυρή βούληση της UEFA για περεταίρω εξειδίκευση και εκπαίδευση στους υπεύθυνους για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί, σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια σειρά θεωρητικών διαλέξεων και δραστηριοτήτων στο εργαστήριο και στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία Ε.Π.Ο. - Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει πενταετή ορίζοντα, καθώς ο σχεδιασμός προβλέπει τη πραγματοποίηση ισάριθμων ετήσιων κύκλων της Σχολής που αναπτύσσονται σε τέσσερις πενταήμερες συναντήσεις.

Στην Σχολή διδάσκουν καθηγητές από τρία Τ.Ε.Φ.Α.Α. της χώρας μας, όπως επίσης εκπαιδευτές της Ε.Π.Ο. με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο σύνολο τους στην Κομοτηνή, στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δ.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...