Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Ελλάδα - Ισλανδία 2-3 (videos)

Με 2-3 ηττήθηκε η Εθνική Ανδρών από την Ισλανδία στο δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η Εθνική προηγήθηκε με τον Φορτούνη στο 19ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης.

O Φορτούνης σκόραρε και πάλι στο 31' με σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από λάθος της ισλανδικής άμυνας. Οι Ισλανδοί μείωσαν το σκορ στο 34' με τον Τραούστασον που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή μετά από κόρνερ και ισοφάρισαν στο 69' με κεφαλιά του Ίνγκασον. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 82ο λεπτό όταν ο Σιγκτορσον σκόραρε με κεφαλιά και πάλι μετά από στημένη φάση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ισπανός Χαβιέ Εστράντα Φερνάντεζ, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σταφυλίδη, Χάλφρεντσον, και Μπ. Μπγιάρνανσον. Κόπηκαν συνολικά 5.592 εισιτήρια.

Ελλάδα: Καπίνο, Οικονόμου, Μόρας, Τζιόλης, Καρέλης (45' Διαμαντάκος), Φορτούνης (76' Ταχτσίδης), Τοροσίδης (76' Πέτσος), Χολέμπας, Σταφυλίδης, Σιόβας (80' Τζαβέλλας), Παπάζογλου (45' Βέλλιος).

Ισλανδία: Κρίστινσον (45' Χάλντνορσον), Σαέβαρσον, Χέρμανσον, Ίνγκασον, Γκούντμουντσον, Μπόντβαρσον (83' Φινμπόγκασον), Γκούναρσον (45’ Μπ. Μπγιάρνασνον), Χάλφρεντσον (45' Τ. Μπγιάρνασον), Κγιάρτανσον (61’ Σίγκτορσον), Τραούστασον (45' Σίγκουρτσον), Σκούλασον.



2 σχόλια:

  1. Όχι πως δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών αλλά όταν παίζεις στο γήπεδό σου κερδίζεις με 2-0 και καταφέρνεις να χάσεις τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πεις ότι μας πειράζει λιγότερο που γίνεται σε φιλικό. Ας γίνουν δοκιμές. Αν τύχει σε επίσημο δεν θα υπάρχει δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.