Header Ads

Header ADS

Εθνική Νέων: Γεωργία - Ελλάδα 1-2

Με νίκη 2-1 επί της Γεωργίας έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νέων, για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ελλάδα ήταν ανώτερη του αντιπάλου της, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και έφτασε στην επικράτηση. 

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (42' και 72'). Σκόρερ για την Γεωργία ήταν ο Μικελτάτζε στο 60'. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Φίοντορ Ζάμιτ (Μάλτα) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Δημητριάδη, Βιδάλη, Ρέτσο, Κομακχίτζε, Κακούα και Κικνάτζε.

Γεωργία: Γκοσχάτζε, Κακούα, Αρνταζισβίλι (59' Μπερίτζε), Λοκοσβίλι, Κικινάτζε (74' Αραμπίτζε), Αλτουνασβίλι, Μικελτάτζε, Μπιτζινασβίλι, Κομακχίτζε, Σαμουρκασόβι (43' Γκοστελιάνι), Κικνάτζε.

Ελλάδα: Τσέλιος, Βιδάλης, Κατράνης, Ρέτσος, Πατράλης, Αγγελόπουλος (68' Γαλανόπουλος), Λάμπρου, Λημνιός (89' Μανθάτης), Ευαγγέλου, Δημητριάδης, Σταθόπουλος (65' Ρεγκάκος).

Στα τελικά της διοργάνωσης προκρίθηκε η Αγγλία, καθώς στο άλλο ματς του ομίλου επικράτησε της διοργανώτριας Ισπανίας με 2-0. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Στα μάτια μου, είχαμε την καλύτερη ομάδα και δικαιούμασταν να προκριθούμε στα τελικά. Τα διαιτητικά λάθη στον αγώνα με την Αγγλία ήταν αυτά που κατά τη γνώμη μου μας στέρησαν την πρόκριση. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Είμαι σίγουρος πως πολλοί από αυτούς θα λάμψουν μελλοντικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.