Header Ads

Header ADS

Εθνική Νέων: Ελλάδα - Αγγλία 1-1

Ισόπαλη, 1-1, αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Αγγλίας, στο δεύτερο της αγώνα για τον 1ο όμιλο της elite round του EURO, που διεξάγεται στην Ισπανία. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν αφήνει ελπίδες για πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο του ματς Ελλάδα και Αγγλία δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα, αν και η Εθνική μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Ρεγκάκου στο 10', ενώ ο Αστράς πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Ρόμπερτς και Άρμστρονγκ στο 17'.

Η Αγγλία βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 49' με τον Άρμστρονγκ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από φάουλ στον ίδιο από τον Σβαρνά. Η Ελλάδα αντέδρασε άμεσα με τον Λάμπρου να κάνει το 1-1 δύο λεπτά αργότερα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να πιέζει, αλλά οι ευκαιρίες του Ρεγκάκου (52' και 74'), Ανδρούτσου (57'), Αγγελόπουλου (59') και Μανθάτη (64' και 83') δεν καρποφόρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 89' δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Ελλάδας για ανατροπή του Ανδρούτσου από τον τερματοφύλακα της Αγγλίας. Ο Αυστριακός διαιτητής της αναμέτρησης Μάρκους Γούτσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ότζο, Λέντσον, Κόνολι, Αγγελόπουλο, Σβαρνά, Μεγαρίτη και Λημνιό.

Ελλάδα: Αστράς, Βιδάλης, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (68΄ Μεγαρίτης), Ρεγκάκος (83' Σταθόπουλος), Λάμπρου (74' Λημνιός), Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος.

Αγγλία: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι, Λέντσον, Μουρ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον (67' Κουκ), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Μπράουν (74' Όνομαχ), Φράι, Ότζο (60' Άμπραχαμ).

Ο Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Για μένα τα παιδιά είναι νικητές. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών, οδηγώντας τους Άγγλους να βρίσκονται διαρκώς σε άμυνα. Το σημερινό αποτέλεσμα μας αδικεί. Αξίζαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς.»

Στο άλλο ματς του ομίλου, η διοργανώτρια Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γεωργία, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα την Τρίτη 29 Μαρτίου στις έξι το απόγευμα (18:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.