Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (24/3)

24/3/16

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (24/3/2016) Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Υπόθεση των Σωματείων: α) «ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ», β) «ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ».ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντων των εγκαλουμένων Σωματείων.ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση του πρώτου εγκαλουμένου Σωματείου.ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 21-2-2016, αλλά δεν διεξήχθη μεταξύ των ομάδων των εγκαλουμένων Σωματείων εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης (αριθμός απόφασης 77).

-Ενσταση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ» κατά του κύρους του αγώνα της 24.1.2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΠΡΩΤΟΣ» για παράβαση διάταξης του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.. ΔΙΚΑΖΕΙ με την παρουσία των σωματείων με τις επωνυμίες «ΠΥΡΑΣΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ» και «Α.Σ. ΘΕΠΡΩΤΟΣ». ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση (αριθμός απόφασης 78).

-Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης» για κατ’ εξακολούθηση αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1, 2, 15 παρ. 1, 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ» και «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλούμενου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» α. χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική (αριθμός απόφασης 79).

-Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης» για κατ’ εξακολούθηση αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 1, 2, 15 παρ. 3 περ. Β’ α’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΕ» και «Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντων των εγκαλουμένων. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» της αποδιδόμενης σε αυτό κατηγορίας, όπως αυτή αναλυτικά αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσας (αριθμός απόφασης 80).

-Υπόθεση κατά του Σωματείου «ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ» για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 3 περ. Α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων «ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ» - «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ», στις 28-2-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική (αριθμός απόφασης 81).

-Υπόθεση κατά του Σωματείου «ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ» για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 3 περ. Β α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ» - «ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΟ», στις 10-1-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250,00) ευρώ (αριθμός απόφασης 82).

-Υπόθεση για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος διεξήχθη στις 17-1-2016, μεταξύ των ομάδων «ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ» και «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», κατόπιν σχετικής ενστάσεως της τελευταίας ως άνω αναφερόμενης ομάδας. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντων του ενισταμένου και του καθ' ου η ένσταση σωματείων. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση (αριθμός απόφασης 83).

-Υπόθεση κατά του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ» για συμπεριφορά που ελέγχεται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 17 παρ. 2, 21 παρ. 2, 3 και 9 και 36 παρ. 1 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων (Κ.Α.Π.Ερ.Ομ.) της Ε.Π.Ο., και συγκεκριμένα για τη μη εμφάνισή του για τον προγραμματισμένο αγώνα στις 6-3-2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ», μετά από παραίτησή του από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ απόντος του εγκαλούμενου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ», πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα στις 6-3-2016 μεταξύ των ομάδων των σωματείων «ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ» και «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ» και κατακύρωση αυτού στο σωματείο «ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ» με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3), β) χρηματική ποινή ύψους εκατό (100,00) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου και ε) υποβιβασμό του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ» στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, όπου θα καταλάβει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα (αριθμός απόφασης 84).

-Υπόθεση κατά της εγκαλούμενης «ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ» για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 §§1, 2 και 15 §3Βα' του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. που φέρεται ότι τελέσθηκαν στις 5-1-2016 κατά την διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΔΙΚΑΖΕΙ παρούσας της εγκαλουμένης. ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλούμενη ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη «ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ» χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων διακοσίων πενήντα (8.250,00) ευρώ (αριθμός απόφασης 85).

-Υπόθεση κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 1 και 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 27-1-2016 κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» - «ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ». Δικάζει παρούσης της εγκαλουμένης. Απαλλάσσει την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ως προς την πρώτη αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη εξύβρισης. Κηρύσσει την εγκαλούμενη Π.Α.Ε. πειθαρχικά ελεγκτέα ως προς τη δεύτερη αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη εξύβρισης, καθώς και ως προς την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη του ανάμματος βεγγαλικών και πυρσών κατ’ εξακολούθηση. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη ΠΑΕ συνολική χρηματική ποινή ύψους τριάντα μιας χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ (αριθμός απόφασης 86).

-Υπόθεση κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» για αδίκημα, που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2016. Δικάζει παρούσης της εγκαλουμένης. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, ως κατ΄ εξακολούθηση τελούμενη. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής (αριθμός απόφασης 87).

-Υπόθεση κατά της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2, 15 παρ. 3Βα’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2016.ΔΙΚΑΖΕΙ παρούσης της εγκαλουμένης Π.Α.Ε. ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη Π.Α.Ε. τις εξής ποινές: 1) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και 2) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής (αριθμός απόφασης 88).

-Υποθέσεις: α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8411/4-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα, και της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», που εδρεύει στον Πειραιά και εκπροσωπείται νόμιμα, β) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9117/10-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα, κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9082/10-3-2016 άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος της. ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των εγκαλουμένων ΠΑΕ τις υποθέσεις α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8411/4-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», β) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9117/10-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9082/10-3-2016 άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος της. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως προς το θέμα της διακοπής του αναφερομένου στο σκεπτικό αγώνα. ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) ως προς το θέμα της διακοπής του αναφερομένου στο σκεπτικό αγώνα, β) ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό εκτεταμένα επεισόδια, που προκάλεσαν οπαδοί της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) ως προς την πρώτη πράξη: απώλεια του αναφερομένου στο σκεπτικό αγώνα και κατακύρωσή του υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3), καθώς και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει, β) ως προς τη δεύτερη πράξη: χρηματική ποινή ύψους εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα. ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΙ τις παρεπόμενες ποινές της αφαίρεσης βαθμών από τον οικείο πίνακα βαθμολογίας, επιβάλλοντας συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει (αριθμός απόφασης 89).

-Υπόθεση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΓΥΝ)» για συμπεριφορά που ελέγχεται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 17 και 21 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων (Κ.Α.Π.Ερ.Ομ.) της Ε.Π.Ο., και συγκεκριμένα για τη μη εμφάνισή του για τον προγραμματισμένο αγώνα της 28.2.2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1996», στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλούμενου σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΓΥΝ)». ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα του δεύτερου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών που είχε αρχικά οριστεί για την 28.2.2016 μεταξύ των σωματείων «ΓΥΝ. Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1996» και «ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ(ΓΥΝ)» και δεν διεξήχθη εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας (αριθμός απόφασης 90).

-Υπόθεση κατά του γυναικείου Σωματείου «ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» για μη διεξαγωγή αγώνα μεταξύ αυτού και του Σωματείου «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008» στις 28-2-2016 σύμφωνα με τα άρθρα 17 και 21 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό του αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα και κατακύρωση αυτού υπέρ του σωματείου «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008» με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους εκατό (100) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου (αριθμός απόφασης 91).

-Υπόθεση κατά του Σωματείου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ» για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 2 κ 3 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 6-3-2016, ημερομηνία κατά την οποία είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων των σωματείων «ΑΟ ΩΡΕΩΝ» και «ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ» αφού ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα με το υπ’ αρ. πρωτ. ΕΠΟ 8237/3-3-2016, έγγραφό της, γνωστοποίησε ότι παραιτείται από τον ως άνω αγώνα. ΔΙΚΑΖΕΙ απόντος του εγκαλουμένου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ» πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 6.3.2016 μεταξύ των ομάδων «ΑΟ ΩΡΕΩΝ» και «ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ» και κατακύρωση αυτού υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους εκατό (100) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου (αριθμός απόφασης 92).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...