Header Ads

Header ADS

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού με ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το Σάββατο (13/02, 19.30) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Είναι ένα ακόμα ματς που θα προστεθεί στη μακρά ιστορία των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με αντίπαλο την συγκεκριμένη ομάδα. 

Με αφορμή το ματς η επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός (olympiacos.org) κάνει μια αναδρομή στις αναμετρήσεις, με γηπεδούχο την ΑΕΚ, από το 1931 μέχρι σήμερα και θυμίζει τους σκόρερ των 85 "ερυθρόλευκων" γκολ απέναντι στους "κιτρινόμαυρους". 

Πρώτος είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που είχε μια σημαντική παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ (ανεξαρτήτου έδρας ή θεσμού). Τα γκολ του εις βάρος της με γηπεδούχο εκείνη (στο Ελληνικό πρωτάθλημα) είναι 6...

6 γκολ: Τζόρτζεβιτς.

5 γκολ: Σιδέρης.

3 γκολ: Βάζος, Συμεωνίδης.

2 γκολ: Β. Ανδριανόπουλος, Λ.Ανδριανόπουλος, Κ.Ανδριανόπουλος, Δεπούντης, Πήλιουρης, Μουστακλής, Υφαντής, Ψύχος, Βασιλείου, Συνετόπουλος, Τριαντάφυλλος, Αναστόπουλος, Τσαλουχίδης, Μπατίστα, Ζιοβάνι, Τοροσίδης, Μήτρογλου.

1 γκολ: Ράγκος, Ρεμούνδος, Αναματερός, Κανσός, Μπέμπης, Γρηγοριάδης, Μποτίνος, Αγανιάν, Ζαντέρογλου, Αργυρούδης, Δεληκάρης, Κρητικόπουλος, Κοκολάκης, Παπαδόπουλος, Νικολούδης, Λεμονής, Περσίας, Ξανθόπουλος, Ντέταρι, Χαντζίδης, Προτάσοφ, Κρίστενσεν, Καλατζής, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Στολτίδης, Κωνσταντίνου, Οκκάς, Ριβάλντο, Σέζαρ, Γκαλέτι, Μιραλάς, Αμπντούν, Φουστέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.