Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις του Δ.Σ της ΚΟΕ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ που συνεδρίασε σχετικά:

* Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, για έναν (1) χρόνο, ορίζεται ο Μανώλης Πατλάκας, αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Λάκη Τσαντά, ενώ νέο μέλος ορίζεται ο Νίκος Βασιλείου. Στην ΚΕΔ μετέχουν επίσης οι Χρήστος Τσαρουχάς, Πάρης Χασεκίογλου, Δημήτρης Ηλιάδης.

* Εντάσσονται στη δύναμη της Ομοσπονδίας τα Σωματεία: Όμιλος Φίλων Αθλημάτων Μαγνησίας, Τρίτωνας ΑΟ Άνω Λιοσίων, Νηρέας Κέρκυρας, Κολυμβητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδά, Naussa Sports Club. Σε διάστημα ενός μηνός, τα ως άνω Σωματεία, οφείλουν να καταθέσουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη σχετική αίτηση για τη χορήγηση αθλητικής άδειας.

* Στις 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ για την έγκριση του Προϋπολογισμού της το 2016.

* Εγκρίθηκε η συμμετοχή του γιατρού της ΚΟΕ Κυριάκου Νανούση στη συνεδρίαση της Ιατρικής Επιτροπής της Len, της οποίας και είναι μέλος, στη Ζυρίχη στις 31 Οκτωβρίου.

* Εγκρίθηκαν οι Προκηρύξεις των αγωνιστικών προγραμμάτων για την νέα περίοδο (2015-16), στην Κολύμβηση, την Υδατοσφαίριση, τις Καταδύσεις, τη Συγχρονισμένη και την Τεχνική κολύμβηση.

* Εγκρίθηκε η συμμετοχή της Νόρας Δράκου και του Στέφανου Δημητριάδη, με προπονητή - συνοδό τον Γιώργο Λεκάκη, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε πισίνα 25μ. (2-6 Δεκεμβρίου, Νετάνια Ισραήλ).

* Εγκρίθηκε η διεξαγωγή των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Τεχνικής κολύμβησης 2016, στο Χαϊδάρι (Κατηγοριών) και το Βόλο (ΟΠΕΝ).

* Εγκρίθηκε η πραγματοποίηση σχολής Κριτών - Χρονομετρών Τεχνικής κολύμβησης, στην Αθήνα και το Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.