Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (φιλικό)

Το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Super League και ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σήμερα στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη τον Αστέρα Τρίπολης, σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, οι Ερνάνι και Ιντέγε. 

Στο 25' είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σουτ του Φουστέρ και κόντρα στα πόδια αμυνομένων του Αστέρα, η μπάλα έφτασε στον Πουλίδο όμως το σουτ του κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 31' ένα σουτ του Μανιάτη, το έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος εντυπωσιακά, ενώ στο 41' Πάρντο και Πουλίδο σούταραν από πλεονεκτικές θέσεις, αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα τα εξουδετέρωσαν. 

Στο 67' ο Ερνάνι έστρωσε στον Καμπιάσο, του οποίου το σουτ κατέληξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης και αφού εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Μανιάτης έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των Αρκάδων έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 80' ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να διώχνει εκ νέου τον κίνδυνο από την εστία του.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Τσιμίκας, Μποτία, Αυλωνίτης, Σάλιακας, Μανιάτης, Τζανδάρης, Φουστέρ, Σεμπά, Πάρντο, Πουλίδο

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι Σιόβας, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κολοβός, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Lluy, Alloco, Sankare, Iglesias, Δημούτσος, Τσοκάνης, Xamdani, Mazza, Γιάννου

Έπαιξαν επίσης και οι: Μπαντής, Tormena, Dudu, Mucam, Igor, Σκούρτης, Wato

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.