Header Ads

Header ADS

Η παρουσίαση του Berbatov (video)

Εν μέσω αποθέωσης παρουσιάστηκε ο Dimitar Berbatov από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία. Από τις τρεις το μεσημέρι οι φίλαθλοι της ομάδας άρχισαν να συγκεντρώνονται στις θύρες 1, 2 και 3 της Τούμπας, ενώ λόγω της τεράστιας προσέλευσης άνοιξαν και οι υπόλοιπες θύρες του σταδίου. 

Ο Βούλγαρος άσος μετέβη στην Θεσσαλονίκη οδικώς από την πόλη του Μπλαγκόεβγκραντ και -μετά από μία σύντομη στάση στο Makedonia Palace- έφτασε στο γήπεδο στις 16:30, ντύθηκε στα ασπρόμαυρα και πάτησε το χορτάρι της Τούμπας για πρώτη φορά μέσα σε πανδαιμόνιο...

«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν το περίμενα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που απλά παίζει ποδόσφαιρο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημερινή υποδοχή. Ήθελα να σας πω ότι ο πατέρας μου έχει γεννηθεί περίπου 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. 

Και επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι και εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε αδέρφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για την επιμονή του όλο αυτό το διάστημα, να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος, με τη δύναμη με την ιστορία και με την ευκαιρία των 90 χρόνων του συλλόγου, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.