Header Ads

Header ADS

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Η Super League Ελλάδα στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, αφιερώνοντας την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2015-16 (12-14/09/2015) στην προβολή και την ενθάρρυνση της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες. 

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών (Association of European Professional Football Leagues - EPFL) και τα μέλη που την απαρτίζουν, μεταξύ των οποίων και η Super League Ελλάδα, συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, μέσω πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, σε συνέχεια του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ του προέδρου της EPFL Φρεντερίκ Τιριέ και του Επιτρόπου της Ε.Ε. για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό Τίμπορ Νάβρατσιτς. 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Λίγκες θα υποστηρίξουν και θα προβάλλουν την κοινή αυτή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, ενημερώνοντας την φίλαθλη κοινή γνώμη για τα οφέλη της αθλητικής δραστηριότητας. Η EPFL και οι Λίγκες - μέλη της, στηρίζει κάθε κίνηση που αποσκοπεί στην προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η φυσική άσκηση σε όλους, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.