Header Ads

Header ADS

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα

Στην τελική ευθεία για τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (30/07, 20:00) κινείται η ομάδα του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (29/07), έχει αναλυτικά ως εξής:

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της ομάδας μας στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας. Ο "δικέφαλος" θα προπονηθεί στις 19:00 στην Νέα Μεσημβρία, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για 15 λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου. Το πρόγραμμα της Σπάρτακ Τρνάβα, η αποστολή της οποίας φτάνει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη προβλέπει ότι η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στις 19:30 και προπόνηση στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει επίσημο δείπνο στον παρατηρητή της UEFA και την διοίκηση της Σλοβάκικης ομάδας στις 20:00. Μέχρι την έναρξη του αγώνα που έχει οριστεί για τις 20:00 την Πέμπτη (30/07) δεν υπάρχει άλλη επίσημη υποχρέωση. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 το απόγευμα. Η αποστολή της Σπάρτακ Τρνάβα θα αναχωρήσει μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αναχωρήσουν από την Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.