Header Ads

Header ADS

Τα εισιτήρια του Κλαμπ Μπριζ - Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους για το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Κλαμπ Μπριζ - Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, του 3ου προκριματικού γύρου UCL, την Τετάρτη 05/08 και ώρα 20:30 τοπική, στο στάδιο Γιαν Μπρεϊντέλ του Βελγίου.

Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στο info@paotickets.gr, τηλεφωνικά στο +30 210 6470990-2 ή με φαξ στο +30 210 8709299.

Στο αίτημά τους, οι φίλαθλοι παρακαλούνται να καταγράψουν το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό του ΔΑΤ ή τον αρ. Διαβατηρίου, την ιδιότητα του φιλάθλου (αν είναι σύμμαχος ή απλός φίλαθλος) και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων τους οι φίλαθλοι παρακαλούνται -βάσει των κανονισμών της UEFA- να μας προσκομίσουν για κάθε εισιτήριο τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, την ημερομηνία και την ώρα αναχώρησης και αντιστρόφως τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής, μαζί με την διεύθυνση διαμονής στο εξωτερικό (ξενοδοχείο ή διεύθυνση φιλοξενίας).

Το εισιτήριο του αγώνα Κλαμπ Μπριζ - Παναθηναϊκός κοστίζει 10 Ευρώ και για την σωστή εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.