Header Ads

Header ADS

Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ με θρίαμβο

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Λοκομοτίβα με το εμφατικό 6-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου την επόμενη Πέμπτη (20:00) περιμένει στην Τούμπα τον επόμενο αντίπαλό του. Η ενημέρωση για το ματς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

«Το τελικό 6-0 υπέρ του Δικέφαλου «μιλάει» από μόνο του αναφορικά με την εμφάνιση των παικτών του Ίγκορ Τούντορ που από το πρώτο λεπτό δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλό τους για το ποιος είναι το "αφεντικό". Στο πρώτο 15λεπτο μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει ήδη τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 

Ο Λούκας Πέρεθ που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου και αποθεώθηκε από τους περίπου 13.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας, άνοιξε το σκορ στο 3’ παίρνοντας το ριμπάουντ από σουτ του Ρόμπερτ Μακ. 

Λίγα λεπτά αργότερα οι δύο τους, άλλαξαν ρόλους και ήταν σειρά του Μακ να εκμεταλλευτεί εκπληκτική κάθετη πάσα του Λούκας και να πετύχει το 2-0, ενώ στο 14’ σε διαγώνιο σουτ του Ευθύμη Κουλούρη παρεμβλήθηκε ο Πέλκας ο οποίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να έχει φτάσει στο 4-0, χάρη σε ακόμη ένα όμορφο γκολ, το οποίο σημείωσε με σουτ από το ύψος της περιοχής ο Στέλιος Κίτσιου. Στην επανάληψη, όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός έπεσε, χωρίς ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ να αφήσουν τον έλεγχο του αγώνα και κατά διαστήματα δημιουργούσαν ευκαιρίες να ανεβάσουν περισσότερο τον δείκτη του σκορ. 

Αυτό το πέτυχαν στο 59’ όταν έπειτα από δυνατό γύρισμα του Μακ, ο Μρσέλα στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα με δύναμη στο κεφάλι του Αντριάσεβιτς και από εκεί την είδε να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. 

Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε από τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έπειτα από μια όμορφη επιθετική προσπάθεια του ΠΑΟΚ και γύρισμα ακριβείας του Κίτσιου, με δυνατό διαγώνιο σουτ έδωσε ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την εφετινή περίοδο.»

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης (46’ Μαντούρο), Μακ, Κίτσιου, Πέλκας, Λούκας (82’ Μυστακίδης), Κουλούρης (60’ Ρατς).

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρσέλα, Πρένγκα (25’ Μίσιτς), Σόβσιτς, Μπεγκόνια, Μπρούκιτς, Αντριάσεβιτς, Λέκo (46’ Ντόλεζαλ), Μάριτς (56’ Καπάν), Κόλαρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.