Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-1 (videos)

Με 3-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός της Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το ΟΑΚΑ, κατακτώντας το 27ο κύπελλο στην ιστορία του και 17ο νταμπλ. Τα τέρματα των "ερυθρολεύκων" σημείωσαν οι Χάρα, Ντομίνγκεζ και Φορτούνης, της Ξάνθης ο Καπετάνος. MVP του τελικού αναδείχθηκε ο "Τσόρι" Ντομίνγκες. O τελικός ήταν αφιερωμένος στον αγώνα κατά του bullying...

1-0 (45'): Γέμισμα του Ντοσεβί από δεξιά, ο Μπέρτος κάνει τραγικό λάθος, γυρίζοντας ασθενώς την μπάλα προς τον Κυριακίδη. Ο Φράνκο Χάρα "τρυπώνει" στην περιοχή, εκμεταλλεύεται το λάθος του αμυντικού και με ψύχραιμο πλασέ βάζει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό.

2-0 (63'): Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί και την έστειλε να "αναπαυτεί" στη δεξιά πλευρά των διχτύων του Κυριακίδη, δίνοντας στον Ολυμπιακό προβάδισμα δύο τερμάτων.

3-0 (81'): Υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από αριστερά, με το δεξί πόδι, η μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

3-1 (85'): Ο Καπετάνος μέσα στην περιοχή σημείωσε το "γκολ της τιμής" για την ομάδα της Ξάνθης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική σεζόν: 2014-15
Φάση: Τελική

Αναμέτρηση: Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-1
Σκόρερ: Χάρα (45'), Ντομίνγκεζ (63'), Φορτούνης (81') / Καπετάνος (87')

Ημερομηνία: Σάββατο 23/05/2015
Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας (84' Κασάμι), Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ (78' Μήτρογλου), Ντοσεβί, Φουστέρ (66' Φορτούνης), Χάρα.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος (78' Μπαξεβανίδης), Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο (79' Φερνάντεζ), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (66' Καπετάνος), Κλέιτον, Γούτας, Καρυπίδης.

Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Χρ. Ακρίβος (Αθηνών), Ηλ. Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Ηλ. Σπάθας (Πειραιά), Αν. Παππάς (Αθηνών)
4ος: Λ. Δημητριάδης (Μεσσηνίας)
Παρατηρητής: Γ. Μπίκας (Χαλκιδικής)

Κίτρινες: 69' Ρομπέρτο, 72' Χάρα / 32' Κλέιτον, 69' Καπετάνος
Κόκκινες: 92' Μποτία (δύο κίτρινες) / -
Δοκάρια: - / -




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.