Header Ads

Header ADS

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-4 (video)

Ο Mazza στο 7ο λεπτό και ο Nico Fernandez στο 21ο λεπτό έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την πρώτη καλή εκτέλεση σε στημένη φάση και ο Schildenfeld με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Nano στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά και πάλι η προβολή του Mazza στην σέντρα του Rolle πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Παναθηναϊκού. 

Το 0-2 στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον Καρέλη, έδωσε στους φιλοξενούμενους σημαντικό προβάδισμα και ψαλίδισε τις ελπίδες των γηπεδούχων. Τα γκολ του Καρέλη στο 55ο λεπτό και του Μπεργκ στο 83ο ολοκλήρωσαν την εικόνα του αγώνα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Παναθηναϊκού.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Lluy, Alloco, Goian, Τσοκάνης, Nico Fernandez (46' Γιαννιώτας), Iglesias, Rolle, Mazza (78' Munafo), Parra (59' Badibanga), Barrales.

Παναθηναϊκός: Steele, Μπούρμπος, Nano, Schildenfeld, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (80' Berg), Zeca, Λαγός, Καρέλης, Νίνης (73' Pranjic ), Κλωναρίδης (66' Μαυρίας).

Εισιτήρια: 2.536

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.