Header Ads

Header ADS

Εθνική Νέων: Ελλάδα - Ουκρανία 1-1

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την Ουκρανία σε ακόμα ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Τρίπολη, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής στην τελική φάση του EURO, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στη χώρα μας. Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Κουλούρης με πέναλτι στο 89ο λεπτό.

Ελλάδα: Ηλιάδης (46' Καπούταγλης), Κυριακόπουλος, Δεληγιαννίδης (61' Βέργος), Ρούσσος (61' Σάλιακας), Χατζητερζόγλου, Σταμπουλίδης (52' Μαρκοπουλιώτης), Γαρεφαλάκης (61' Πόζογλου), Βελισσάρης, Τσατσόπουλος, Τσιμίκας, Κυνηγόπουλος (61' Κουλούρης).

«Και στο σημερινό αγώνα, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική τους παρουσία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κύριος σκοπός των δύο αυτών φιλικών ήταν να δούμε τα παιδιά και να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας φανούν χρήσιμα στη μετέπειτα προετοιμασία μας. Γι' αυτό και κάναμε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι μας. Λέω και πάλι πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές διαθέτουν δυνατότητες, όμως χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ σκληρά αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού το καλοκαίρι» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.