Header Ads

Header ADS

Η Juventud Cambados και η πορνοστάρ

Η Maria Lapiedra δεν είναι άγνωστη στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Adult model & actress (πως τα λέω έτσι!), η ποδοσφαιρική υφήλιος την έμαθε ως ερωμένη του πρώην προέδρου της FC Barcelona, Joan Laporta, τον οποίο στήριξε "ψυχή τε και σώματι" στην πολιτική προεκλογική του καμπάνια...

Ακολούθησε την περασμένη άνοιξη η "τολμηρή" της "ποδοσφαιρική" φωτογράφιση ενόψει του μουντιάλ της Βραζιλίας και... να 'την πάλι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο!

Η Juventud Cambados, η οποία γιορτάζει τα πεντηκοστά γενέθλιά της, αγωνίζεται στην 6η κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος έκλεισε χορηγική συμφωνία με την ιστοσελίδα estratosferico.com -για θέματα προώθησης και marketing- ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Alfonso Cordal, ο οποίος έχει σχέση με την πορνοστάρ.

Κάπως έτσι έγινε το "deal" και η Maria Lapiedra ανέλαβε επίσημος αντιπρόσωπος της ομάδας. Τραγούδησε ήδη τον καινούριο ύμνο της Juventud (Capítulo IV), θα ακολουθήσει φωτογράφιση με την εμφάνιση της Ισπανικής ομάδας, συζητιέται να είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ημερολόγιο του συλλόγου για το 2014, κάτι ακούγεται και για βίντεο.

Η ίδια δήλωσε επ' αυτού: «This is a creative collaboration. As children will see my work I will of course exercise restraint. I never overstep the mark.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.