Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Πρώτη νίκη για τους Νέους

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε στην Σουηδία με 3-1 της αντίστοιχης της Μάλμε, για την 2η αγωνιστική της UEFA Youth League. Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν πίσω στο σκορ στο 18ο λεπτό, αλλά μέσα σε εννέα λεπτά έβαλαν τρία τέρματα!

Αρχικά, στο 34ο ο Ιγνατίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Γαρεφαλάκης κοντρόλαρε, με τον Λάτσι να κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι και να ισοφαρίζει την αναμέτρηση υπό τις επευφημίες του κόσμου.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39', ο Λάτσι έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά στον Βέργο και εκείνος με σουτ έκανε το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό. Στο 43', μετά από προσπάθεια του Βέργου, ο Βερνιέ έδιωξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, ενώ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό της Μάλμε. Ο Βέργος ευστόχησε στην εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος μέσα στο γήπεδο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Κορυφαία όλων ήταν στο 75', όταν ο Ιγνατίδης κέρδισε το πέναλτι, ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Μολίν το απέκρουσε. Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν την πρώτη νίκη στην διοργάνωση, με 3-1!

Η ενδεκάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι (78' Ανδρούτσος), Γαρεφαλάκης (57' Μανθάτης), Καραχάλιος, Βέργος, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (85' Παπουτζίδης)

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:
Μάλμε - Ολυμπιακός 1-3
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους 1-0

Βαθμολογία:
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (3-1)
2. Ολυμπιακός 3 (4-3)
3. Γιουβέντους 3 (2-1)
4. Μάλμε 0 (1-5)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.