Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για Ελλάδα - Νήσοι Φερόε

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τις Νήσους Φερόε στις 14-11-2014 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του EURO 2016, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία προκειμένου να διαπιστευτούν.

- Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο μέσω e-mail στη διεύθυνση accreditations@epo.gr μέχρι την Παρασκευή 7/11/2014 και ώρα 15:00.

- Κάθε ΜΜΕ θα πρέπει να στείλει ένα αίτημα και σε αυτό να συμπεριλαμβάνεται το σύνολο του αριθμού των εκπροσώπων που επιθυμεί να διαπιστεύσει. Το αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται από τον επικεφαλής ή όποιον τον αντικαθιστά σε περίπτωση απουσίας του. Η προαναφερθείσα υποχρέωση δεν ισχύει για όσους δημοσιογράφους & φωτογράφους είναι freelancers.

- Στο κάθε e-mail οι ενδιαφερόμενοι στην ένδειξη "θέμα" ή "Subject" θα πρέπει να αναγράφουν αρχικά το μέσο τους (π.χ. ESPN) και την φράση "Διαπιστεύσεις για αγώνα Ελλάδα - Νήσοι Φερόε".

- Κάθε ενδιαφερόμενος έως τη Δευτέρα 10/11/2014 θα έχει ενημερωθεί αναλυτικά μέσω email για την έγκριση ή μη του αιτήματός του, καθώς και για τη διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων.

- Επισημαίνεται ότι αιτήματα τα οποία δεν θα υποβληθούν μέσω αυτής της διαδικασίας ή θα είναι εκπρόθεσμα δεν θα γίνονται δεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.