Header Ads

Header ADS

Μήτρογλου: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα"

Διαβάστε τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης...

Αρτούρ Μαζουάκου: «Μπορεί να είμαστε μια νέα ομάδα αλλά δείξαμε πως έχουμε καλή χημεία και αυτό βοηθά στο ποδόσφαιρο, να είμαστε δεμένοι και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Βγάζοντας την ποιότητα που βγάλαμε απόψε δεν φοβόμαστε κανέναν. Δείξαμε σεβασμό στην Ατλέτικο, παίξαμε στο μάξιμουμ και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε.

Η χαρά είναι πολύ μεγάλη, αυτό συζητιέται στα αποδυτήρια αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο για να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, όπως έχουμε δουλέψει και τη φάση του γκολ. Τη δουλέψαμε και σήμερα το πρωί στην προπόνηση. Φαίνεται πως η δουλειά βγαίνει στους αγώνες.

Ιμπραΐμ Αφελάι: «Δεν το πίστευα πως θα είναι έτσι όταν ήρθα στον Ολυμπιακό! Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι ονειρικό το αποτέλεσμα αν και το πιστεύαμε. Είχα ακούσει θετικά πράγματα για το κοινό του Ολυμπιακού αλλά είναι απίθανο το σημερινό, σε όλο το 90λετπο φώναζαν ακόμα και στο ζέσταμα.

Με τέτοια συμπαράσταση αλλά και αποδίδοντα όπως απόψε δύσκολα μπορεί να μας νικήσει κάποιος. Πρέπει να κοιτάξουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι απόψε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ρεαλιστές. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί μαζί μου. Προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα. Θα δούμε τι θα συμβεί για το μέλλον μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.»

Λούκα Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι έκπληκτος από το πόσο έτρεξα. Προσπάθησα να κάνω τα πάντα για τον κόσμο, την ομάδα για όλους. Όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, προπονητές οι πάντες. Για αυτό νικήσαμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Όλοι με δέχθηκαν με τρόπο τέτοιο που ένιωσα ευπρόσδεκτος και προσαρμόστηκα άνετα και πολύ εύκολα.

Αισθάνομαι καταπληκτικά στη θέση που αγωνίζομαι και με τους συμπαίκτες μου γύρω μου. Ελπίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι τα πράγματα. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Το επόμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι με τη Μάλμε, αλλά μέχρι τότε έχουμε πολλά παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά και μετά να πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Μάλμε.»

Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ: «Ξέρουμε ότι σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, την οποία είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις, πολεμά πολύ με μακρινές μπαλιές. Ήμασταν ενωμένοι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, δουλέψαμε ασταμάτητα και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας.»

Για την επόμενη μέρα: «Πραγματικά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις 3 γκολ στην Ατλέτικο, είμαστ υπερήφανοι. Δεν πρέπει, όμως, να σταθούμε στο αποτέλεσμα, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, να συνεχίσουμε μ' αυτόν τον τρόπο.»

Για τον κόσμο: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει σ' αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να τραγουδά ασταμάτητα. Τους ευχαριστούμε πολύ, ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για μας.»

Κώστας Μήτρογλου: «Ελπίζω να παίξουμε όπως και πέρυσι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και ελπίζω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα θα με βοηθήσει όχι το γκολ. Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό ξέρω τι μπορώ να κάνω, παίζω τη μπάλα μου και θέλω να βοηθήσω. Για αυτό ήρθα και πάλι εδώ, ο προπονητής με ξέρει και... βρισκόμαστε καλά! Τα βρήκα σήμερα τα πατήματά του είμαι μια χαρά. Κοιτάμε ματς με ματς. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι που έρχεται.»

Για το μέλλον του: «Πρώτα θα μείνω μέχρι το καλοκαίρι και θα μιλήσουμε μετά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.