Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για το Παναθηναϊκός - Midtjylland

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον εντός έδρας αγώνα Panathinaikos – Midtjylland (21/08) ν' αποστείλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ΑΥΣΤΗΡΑ έως την Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 13:00.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε μέσο να είναι συγκεντρωτικά. Κάθε μέσο θα συμπληρώνει τη φόρμα μία φορά, αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο της όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων που επιθυμούν να διαπιστευτούν, χωρίζοντάς τα με ένα σημείο στίξης (κόμμα ή τελεία).

Οι δημοσιογράφοι υποχρεούνται την ημέρα του αγώνα να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν όποτε τους ζητηθεί, την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους για τη διασταύρωση των στοιχείων της διαπίστευσης. Σε αντίθετη περίπτωση, η γηπεδούχος ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να μην τους επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσον -και πάντοτε σε συνάρτηση με την διαθεσιμότητα που υπάρχει- έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες: μέχρι 4*
Πολιτικές Εφημερίδες: μέχρι 2
Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: μέχρι 2
Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: μέχρι 3
Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1
Site: 1
Άλλα Έντυπα: 1 (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)

Μη αθλητικά sites και ραδιοφωνικοί σταθμοί (που δεν μεταδίδουν τον αγώνα) θα διαπιστεύονται μόνον εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα. Ανεξαρτήτως της έκδοσης διαπιστεύσεων κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο.

* Οι διαπιστεύσεις των αθλητικών εφημερίδων που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων είναι μέχρι 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.