Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για Ελλάδα - Ρουμανία

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα - πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών με την Ρουμανία στις 07/09/2014 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του EURO 2016, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία προκειμένου να διαπιστευθούν.

1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην διεύθυνση accreditations@epo.gr μέχρι την Παρασκευή 29/08/2014 και ώρα 15:00.

2. Κάθε ΜΜΕ θα πρέπει να στείλει ένα αίτημα και σε αυτό να συμπεριλαμβάνεται το σύνολο του αριθμού των εκπροσώπων που επιθυμεί να διαπιστεύσει. Το αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται από τον επικεφαλής ή όποιον τον αντικαθιστά σε περίπτωση απουσίας του. Η προαναφερθείσα υποχρέωση δεν ισχύει για όσους δημοσιογράφους & φωτογράφους είναι freelancers.

3. Στο κάθε email οι ενδιαφερόμενοι στην ένδειξη "θέμα" ή "Subject" θα πρέπει να αναγράφουν αρχικά το μέσο τους (π.χ. BBC) και τη φράση "Διαπιστεύσεις για αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία".

4. Επιπλέον, λόγω των διαφοροποιήσεων που επέρχονται στο σύστημα διαπίστευσης σε ότι αφορά το EURO 2016, κάθε ΜΜΕ θα πρέπει να ενημερώνει μέσω του e-mail του ποιοι εκπρόσωποί του επιθυμεί να έχουν πρόσβαση στο χώρο της συνέντευξης Τύπου και ποιοι σε αυτόν της Μικτής Ζώνης. Σημειώνεται πως δεν είναι δυνατό να έχουν άπαντες οι εκπρόσωποι ενός ΜΜΕ πρόσβαση και στις δύο περιοχές.

5. Κάθε ενδιαφερόμενος έως την Τετάρτη 03/09/2014 θα έχει ενημερωθεί αναλυτικά μέσω e-mail για την έγκριση ή μη του αιτήματός του, καθώς και για τη διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων.

6. Επισημαίνεται ότι λόγω του χαρακτήρα του αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) και των αυστηρών μέτρων που ισχύουν, καθώς και του αυξημένου ενδιαφέροντος, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ οφείλουν να τηρήσουν, τόσο την προβλεπόμενη διαδικασία, όσο τα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται. Αιτήματα τα οποία δεν θα υποβληθούν μέσω αυτής της διαδικασίας ή θα είναι εκπρόθεσμα δεν θα γίνονται δεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.