Header Ads

Header ADS

Βεργέτης: "Στο μυαλό μας μόνο η Ροβανιέμι"

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, που προηγείται των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών και ήταν σαφής στο μήνυμα που ήθελε να περάσει προς πάσα κατεύθυνση «Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η Ροβανιέμι» και ήταν απάντηση όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την Γερμανική Μάιντς.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο, για να βοηθήσει τους παίκτες του Αστέρα να φτάσουν στην πρόκριση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη έχουν ως εξής:

Για το αυριανό παιχνίδι με Ροβανιέμι: «Έχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε την συμμετοχή μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Europa League. Έχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση.

Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας για να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας.»

Για την κατάσταση του Σανκαρέ: «Απόψε θα γίνουν όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και αύριο το ιατρικό τιμ θα με ενημερώσουν με περισσότερη σιγουριά. Έχει ένα θέμα στο πίσω μέρος της ποδοκνημικής, αλλά θα ξέρουμε με σιγουριά αύριο το πρωί.»

Για την Μάιντς: «Δεν υπάρχει Μάιντς. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ροβανιέμι.»

Για το ποια στοιχεία θα παίξουν σημαντικό ρόλο: «Η συγκέντρωση των παικτών. Τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την έχει ο αντίπαλος. Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα είναι συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παιχνιδιού και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.»

Τι παιχνίδι περιμένει αύριο: «Περιμένω τις δύο ομάδες στην αρχή να προσπαθήσουν να δεχτούν τις λιγότερες δυνατές φάσεις στην εστία τους. Δηλαδή, να είναι προσεκτικές αμυντικά και από κει και πέρα να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν για να διεκδικήσουν την πρόκριση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.