Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Φιλικό με Τσβόλε σήμερα

Συνέχεια στα δυνατά φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους δίνει ο ΠΑΟΚ και σήμερα θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Ολλανδίας Τσβόλε. Η Τσβόλε, παραδοσιακή ομάδα της Eredivisie, ήταν χωρίς τίτλους ως τον περασμένο Μάιο, αλλά ο πρώτος της ήταν και ιδιαίτερα εμφατικός.

Επικράτησε με 5-1 επί του Άγιαξ σε έναν επεισοδιακό τελικό και ο τίτλος αυτός της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στο πρωτάθλημα τερμάτισε μόλις στην 11η θέση με 40 βαθμούς. Αγωνίζεται στο Jsseldelta Stadion χωρητικότητας 12.500 φιλάθλων και προπονητής της είναι από πέρυσι ο Ρον Γιανς.

Έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, καθώς πάνω από τα 30 είναι μόνο οι 2 τερματοφύλακες Ντίντρικ Μπερ και Κέβιν Μπεγκουά και ο στόπερ Γιόοστ Μπρέρσε. Στο ρόστερ της θα βρει κανείς τον Θανάση Καραγκούνη, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου να επωμίζεται μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη δημιουργία φάσεων. Θα βρει επίσης και τον Νίκο Ιωαννίδη, δανεικό από τον Ολυμπιακό επιθετικό, με θητεία και στη Χάνσα Ροστόκ. Τέλος, υπάρχει και ο Ελληνογερμανός Δημήτρης Φερφελής.

Στον περυσινό τελικό έλαμψε ο 19χρονος Νεοζηλανδός επιθετικός Ράιαν Τόμας, ενώ στα “αστέρια” της ομάδας συγκαταλέγονται επίσης ο Τζαμαϊκανός μέσος Μοκότζο (19) και ο Ολλανδός επιθετικός χαφ Νάιλαντ (25) με τον συμπατριώτη του επίσης χαφ Γιέσπερ Ντρόστ (21). Το σημερινό φιλικό θα διεξαχθεί στις 20:00 Ελλάδος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.