Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0 (video)

Παράσταση για έναν ρόλο στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακκού με την Μίλαν στην πρεμιέρα του ICC στο Τορόντο, με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με 3-0 επί των "ροσονέρι". Μετά το τέλος του ματς ο Ολυμπιακός και η Μίλαν αντάλλαξαν δώρα και ευχές για καλή συνέχεια, τόσο στη διοργάνωση όσο και στις επίσημες υποχρεώσεις τους με τη νέα σεζόν. Τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης:

16' 1-0: Ο Ντομίνγκεζ έδωσε στα δεξιά στον Ντοσεβί, αυτός έκανε τη σέντρα, ο Παπάζογλου τράβηξε πάνω του την ιταλική άμυνα, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Τσόρι που με σουτ, μεταξύ της περιοχής και του σημείου του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκάμπριελ!

49' 2-0: Διαγώνια μεταβίβαση του Κασάμι για τον Μαζουακού, σέντρα του τελευταίου από τα αριστερά με τον Διαμαντάκο να πλασάρει στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκάμπριελ.

78' 3-0: Φοβερό γκολ του Μπουχαλάκη με ένα βολέ από τα 35-40 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί "παραθυράκι" του Αγκάτσι!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (72' Σαλίνο), Μανωλάς (46’ Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61' Σιόβας), Μαζουακού (72' Γκαζαριάν), Σάμαρης (46' Μανιάτης), Κασάμι (72' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκεζ (61’ Σαβιόλα), Φουστέρ (46' Χολέβας), Ντοσεβί (61' Κολοβός), Παπάζογλου (46' Διαμαντάκος).

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ (62' Αγκάτσι), Ζακάρντο (76' Ντε Σίλιο), Μπονέρα (62' Μεξές), Ραμί (62' Ραμί), Αλμπερτάτσι, Κριστάντε, Πόλι (76' Μαστάλι), Σαπονάρα (84' Μόντιτς), Ελ Σαραουί, Νιάνγκ (76' Χόντα), Πατσίνι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πετρέσκου (Ρουμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 40' Σαπονάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.