Header Ads

Header ADS

Ο Αλέφαντος για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει και αναλύει την χθεσινή νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στην ιστοσελίδα sportdog σε επιμέλεια του Θέμη Σινάνογλου. Απολαύστε Αλέφα...

«Πάμε τώρα στην Τούμπα. Τι να συζητήσεις για μπάλα. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν κατς. Πριν αρχίσει κιόλας ο αγώνας, γίνονταν επεισόδια. Όλη η δουλειά ήταν για τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση από το πρώτο αγώνα. Εκεί έπρεπε να του ρίξει πάλι 4 γκολ του ΠΑΟΚ, να τελειώσει το παραμύθι.

Όταν είσαι 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο, μένει και με 10 παίκτες ο αντίπαλός σου ο οποίος δεν περνάει τη σέντρα, ρίξε του 4 γκολ να τελειώνεις. Τι γυρνάς τη μπάλα γύρω γύρω. Τους έκανες μάγκες με το 2-1 και μετά στην Τούμπα το γυρίσανε σε Βιετνάμ. Ψάρια στον πάγκο, φωτοβολίδες, πυρσοί, ξύλο μεταξύ παικτών, χαμός στη φυσούνα, οπαδοί μέσα στο γήπεδο, διακοπές του αγώνα, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Τι να σχολιάσω, δεν μου κάνει καρδιά και να μιλήσω για τα λάθη του Μίτσελ. Τον Ρομπέρτο τον έκανε Ρομπερτάκο. Έναν τερματοφυλακάρα που τον αγόρασες με 6 εκ. ευρώ, σου τον μίκρυνε και τον έκανε ανθρωπάκο. Για να παίξει ο Μέγερι. Με ποιον παίζεις αντίπαλο, με τον Πλατανιά; Αυτά κάνε τα με τον Πλατανιά. Τα δε σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ τα έκανες ήρωες. Έχω ξαναπεί ότι ο Ολυμπιακός όταν η αντίπαλη ομάδα κλείνεται, έχει σοβαρό πρόβλημα.

Τώρα το έριξε στις σέντρες. Και βάζει τον Σαβιόλα μέσα. Για να πάρει... κεφαλιές; Ο Γλύκος θα γίνει πολύ καλός τερματοφύλακας. Βγαίνει στα ψηλά, τα μαζεύει όλα, είναι και γρήγορος. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε άσχημο προηγούμενο. Έτσι σας υποδέχεται ο Ολυμπιακός; Έχει καμία σχέση το Καραϊσκάκη με την Τούμπα; Εγώ έχω κάτσει στον πάγκο και των δύο ομάδων. Δεν έχει σχέση το Καραϊσκάκη με την Τούμπα. Τώρα εδώ πώς θα έρθει ο ΠΑΟΚ την επόμενη φορά; Οι άλλοι θα διψάνε για αντίποινα. Άνοιξε κακό προηγούμενο, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.