Header Ads

Header ADS

Η Αθηνά Παπαφωτίου MVP της αγωνιστικής

Η Αθηνά Παπαφωτίου της ΑΕΚ αναδείχθηκε MVP της 21ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών volley, έπειτα από την ψηφοφορία των 12 προπονητών του πρωταθλήματος. Η διεθνής πασαδόρος είχε 14 πόντους με 12 άσους στην εκτός έδρας νίκη επί του ΟΠΕ Ρεθύμνου με 3-0 σετ.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα μου και στο σκοράρισμα, καθώς για τους πασαδόρους είναι δύσκολο να κερδίζεις τόσους πολλούς πόντους», είπε η Παπαφωτίου που έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 12 κερδισμένους άσους: «δεν το έχω ξανακάνει... Ρισκάρω αρκετά στο σερβίς πάντα, αλλά παίζει ρόλο και σε τι μέρα θα βρεθείς.»

Την Κυριακή η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό για το πλεονέκτημα έδρας: «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, προερχόμαστε από δύο ήττες στα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε πάντα κοντά και συνήθως χάνουμε από δικά μας λάθη. Ελπίζω αυτή τη φορά, πέρα από τη νίκη, να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό το πράγμα, το γεγονός δηλαδή πως χάνουμε στις λεπτομέρειες. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν είναι ψυχολογικό...»

Όσο για το πόσο σημαντικό θεωρείται το πλεονέκτημα έδρας, με δεδομένο ότι πέρυσι η ΑΕΚ παρότι είχε το αβαντάζ, έχασε τον τίτλο: «φέτος ξεκινάμε από το 0-0 και όλες οι ομάδες θέλουν μόνο νίκες, είτε παίζουν εκτός είτε εντός έδρας. Θα είναι σίγουρα καλύτερο να παίξουμε στην έδρα μας όπου ο κόσμος μας στηρίζει και είναι διαφορετική ατμόσφαιρα, αλλά για την ομάδα μας το σημαντικό είναι να παίζουμε το ίδιο ανεξαρτήτου έδρας. Θα πάμε για το πλεονέκτημα αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε σε κάθε έδρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.