Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Cennamo

12/3/14

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι έπειτα από τους Τάσο Καραμάνο, Νίκο Λαζαρίδη και Στάθη Ταυλαρίδη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνεχίζει με την ομάδα του Περιστερίου! Συνεκτιμώντας την προσφορά, τον χαρακτήρα αλλά και τον επαγγελματισμό του η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση ανανέωσης στον Λουίτζι Τσέναμο (Luigi Cennamo) που έγινε αποδεκτή. Ο τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2016 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αλλά και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο ο οποίος έμπρακτα μου δείχνει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα γιατί ακόμη και στην ηλικία που βρίσκομαι μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν. Είναι μεγάλη τιμή μου να αγωνίζομαι σε ένα κλαμπ όπως ο Ατρόμητος.

Θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη στα επόμενα δύο χρόνια να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν όπως μεγαλώνει και ο Ατρόμητος.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ατρόμητου γιατί καθημερινά εισπράττω αγάπη από αυτούς καθώς και τον εκπρόσωπο μου κύριο Γιάννη Γλυκό για την συνεργασία που έχουμε τα πέντε τελευταία χρόνια.»

Ο Λουίτσι Τσέναμο έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ υπερασπίστηκε την εστία του Ατρομήτου στην πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη επί της Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2019 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...