Κύπελλο: Την Δευτέρα η κλήρωση των προημιτελικών

29/3/13 | 0 ΠΑΣΕΣ

Πραγματοποιείται το μεσημέρι (13:30) της ερχόμενης Δευτέρας (1 Απριλίου) στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Στην κληρωτίδα για τα 4 ζευγάρια, οι νικητές των οποίων θα προκριθούν στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης (18 και 19 Μαΐου), θα τοποθετηθούν τα εξής 8 Σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, ΝΟ Χίου, Παναθηναϊκός, ΝΟ Αργοστολίου, Πανιώνιος, ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Λαμίας. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 10 Απριλίου.

H κλήρωση της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών

| 0 ΠΑΣΕΣ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Μετέχουν 12 ομάδες, χωρισμένες σε 3 Ομίλους των τεσσάρων.

Α’ Όμιλος: ΝΟ Καλαμακίου, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Γέρακα, ΝΕ Πατρών

Β’ Όμιλος: ΑΝΟ Γλυφάδας, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΟ Λάρισας, Νηρέας Λαμίας

Γ’ Όμιλος: Εθνικός Πειραιά, ΟΦΗ, Ηρακλής, Ηλυσιακός

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Ο Α’ Γύρος της Α’ φάσης, το τριήμερο 26, 27 και 28 Απριλίου, στα κολυμβητήρια Γέρακα, ΑΝΟ Γλυφάδας και Ιλίσιο αντίστοιχα, πλην των αγώνων του ΟΦΗ, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου Ηρακλείου. Ο Β’ Γύρος της Α’ φάσης, θα διεξαχθεί στις 21, 22 και 23 Ιουνίου, μαζί με τα παιχνίδια του ΟΦΗ από τον Α’ Γύρο (από 20/6 οι αγώνες του). Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου, προκρίνονται να αγωνιστούν στον Όμιλο Ανόδου (θέσεις 1-6), ενώ οι υπόλοιπες θα αγωνιστούν στον Όμιλο Καθόδου (θέσεις 7-12). Οι αγώνες εδώ, 5-7 Ιουλίου ο Α’ Γύρος και 19-21 Ιουλίου ο Β’ Γύρος. Οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης στον Όμιλο Ανόδου, προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της περιόδου 1/10/2012 – 31/12/2012, θα απασχολήσουν την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ, που πραγματοποιείται την Κυριακή (31/03) στο ξενοδοχείο LONDON (Λεωφ. Ποσειδώνος 38, Γλυφάδα) με ώρα έναρξης της στις 09:00 το πρωί. Στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης επίσης, η έγκριση του Ισολογισμού και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, για το ίδιο χρονικό διάστημα. Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ μετέχουν τα σωματεία – μέλη της ΚΟΕ, κατ’ άρθρο 10 παράγραφος 1 του Καταστατικού της, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όπως ορίζεται στο άρθρο 10 παράγραφος 7.

Αύριο η Γ.Σ. της ΕΟΠΕ

| 0 ΠΑΣΕΣ

Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα - Παρασκευή (29/03) η Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ, λόγω μη απαρτίας και έτσι, όπως εξ αρχής είχε ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί αύριο - Σάββατο (30/03) και ώρα 11:00 στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» που βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2. Παρουσίαση και Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού από 01.08.2012 έως 31.12.2012
3. Παρουσίαση & Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 01.08.2012 έως 31.12.2012
4. Ανακοίνωση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής
5. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. για τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό
6. Τροποποίηση απόφασης ΓΣ στις 1.9.2012 σχετικά με τον Προϋπολογισμού Χρήσης 2013
7. Iσολογισμός - αποτελέσματα Χρήσης 2012

8. Τροποποίηση Κανονισμών Ε.Ο.ΠΕ. (Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, Πειθαρχικό Δίκαιο, Κανονισμός Διαιτησίας, Κανονισμός Εγγραφών - Μετεγγραφών Ερασιτεχνών. Αθλητών – Αθλητριών, Κανονισμός Προμηθειών, Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικών Ομάδων & Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κανονισμός Εθνικών Ομάδων Beach Volley, Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων αγωνιστικών εκδηλώσεων Beach Volley).

9. Διάφορα θέματα

Ο Βορόνκοφ νέος προπονητής στην Εθνική Ρωσίας

| 0 ΠΑΣΕΣ

Η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Ρωσίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο διάδοχος του Βλαντιμίρ Αλέκνο στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Ανδρών θα είναι ο (πρωταθλητής Ευρώπης με την Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ) Αντρέι Βορόνκοφ. «Οι υποψήφιοι ήταν οι Βορόνκοφ, Σλιαπνίκοφ, Τσερέντνικ, αλλά προτεραιότητα μας ήταν ο Βορόνκοφ», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Γαρεμένκο. Όσον αφορά τον νέο τεχνικό των Ρώσων (ο οποίος θα παραμείνει και στην τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ) τόνισε ότι «δεν είχα κανένα ιδιαίτερο άγχος πριν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου», αλλά παραδέχθηκε «ότι αποδέχθηκα την πρόταση με μεγάλη χαρά. Είναι μεγάλη η ευθύνη, αλλά θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Ομοσπονδία και πιστεύω ότι θα οδηγήσω την Εθνική σε νέες επιτυχίες.»

Παναθηναϊκός: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γ.Σ.

| 0 ΠΑΣΕΣ

Πρόσκληση των Μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (Π.Α.Ε.) με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Και δ.τ. «Π.Α.Ο. Π.Α.Ε.» (ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 99126/06/Β/86/80) σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 168, καλεί τους μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 22αν Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της Εταιρίας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Κηφισίας 168, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Μείωση του αριθμού των μετοχών της Εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,30 ευρώ σε 1,50 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 2ο: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής σε 0,30 ευρώ για κάλυψη μέρους των ζημιών παρελθουσών χρήσεων. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 3ο: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 15.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 4ο: Τροποποίηση των άρθρων 23, 29 και 29Α του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 5ο: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε προσαρμογή στις νέες διατάξεις του Καταστατικού.

Θέμα 6ο: Απόφαση για επιπλέον ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησης - Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε επαναληπτική συνεδρίαση, που θα λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρείας την 10ην Μαΐου 2013 και ώρα 11.00 πμ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Κηφισίας 168 για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 22ας Απριλίου 2013 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 10ης Μαΐου 2013 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Μαρούσι, 28 Φεβρουαρίου 2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ολυμπιακός: Εισιτήρια Σάββατο & Κυριακή

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 27η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 31/3/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, το Σάββατο 30/03 με ώρες διάθεσης 10:00-17:00 και την ημέρα του αγώνα 31/03 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 17 €, 20 €, 25 €, 35 € & 85 € (VIP).»

Χαμογελαστά πρόσωπα, ανοικτές αγκαλιές

| 0 ΠΑΣΕΣ

Σε μια ξεχωριστή πρωινή βόλτα τους τα παιδιά του παιδικού σταθμού «Κοπερτί» βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων και των επισκέψεων οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί αποφάσισαν να φέρουν τα μικρά παιδιά στην Τούμπα, να γνωρίσουν διάφορους χώρους του γηπέδου, όπως τα αποδυτήρια της ομάδας και κυρίως να παίξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Αυτός που τράβηξε τα βλέμματα ήταν ο Stefan, ο μεγάλος γιος του Costin Lazar, που έδειχνε περισσότερο εξοικειωμένος με το περιβάλλον του γηπέδου και φωτογραφήθηκε με υπερηφάνεια στο χώρο του πατέρα του μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ανάμεσα στα παιδιά του παιδικού σταθμού «Κοπερτί» ήταν και η Πένυ Βρύζα, η μεγάλη κόρη του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα.

Τα εισιτήρια του αγώνα Λεβαδειακός - ΑΕΚ

| 0 ΠΑΣΕΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός κ. Γιάννη Κομπότη εξασφάλισε 350 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στην Λιβαδειά. Τα εισιτήρια θα παραδοθούν σήμερα στον εκπρόσωπο της ΠΑΕ και θα διατίθενται από το τοπικό κλαμπ της Original στην τιμή των 20 ευρώ.

ΑΕΚ: 3ο Sponsors Stand 2013

| 0 ΠΑΣΕΣ

Το τρίτο Sponsors Stand του 2013, το επίσημο Newsletter με όλα τα τελευταία νέα των Χορηγών και των Υποστηρικτών της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι πλέον διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ εστάλη ηλεκτρονικά και σε όλους τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας. Στις σελίδες του βρίσκεται επίσης ενημέρωση για τις δραστηριότητες κοινωνικού περιεχομένου που πραγματοποίησε ο σύλλογος υπό την αιγίδα της Superleague. Κατεβάστε εδώ σε pdf to Sponsors Stand.

Superleague: 27η αγωνιστική (διαιτητές)

| 0 ΠΑΣΕΣ

Πρωτάθλημα: SUPER LEAGUE
Σεζόν: 2012 - 2013
Αγωνιστική: 27η

ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ημερομηνία: Σάββατο 30/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 16:30
Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Α’ Βοηθός: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β’ Βοηθός: ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
4ος: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 30/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α’ Βοηθός: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β’ Βοηθός: ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 30/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α.

Διαιτητής: ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Α’ Βοηθός: ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β’ Βοηθός: ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)
4ος: ΜΗΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)
Παρατηρητής: ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΚΕΦΑΛ/ΝΙΑΣ)

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ημερομηνία: Κυριακή: 31/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 15:00
Γήπεδο: Ξάνθη Arena

Διαιτητής: ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Α’ Βοηθός: ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
Β’ Βοηθός: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)
4ος: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ημερομηνία: Κυριακή: 31/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΔΩΔΕ/ΝΗΣΟΥ)
Α’ Βοηθός: ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)
Β’ Βοηθός: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)
4ος: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
Παρατηρητής: ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΞΑΝΘΗΣ)

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ
Ημερομηνία: Κυριακή: 31/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)
Α’ Βοηθός: ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β’ Βοηθός: ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΕΚ
Ημερομηνία: Κυριακή: 31/03/13
Ώρα διεξαγωγής: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
Α’ Βοηθός: ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
Β’ Βοηθός: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
4ος: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ημερομηνία: Δευτέρα: 01/04/13
Ώρα διεξαγωγής: 19:30
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: ΚΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
Α’ Βοηθός: ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΟΣΜΑΣ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Β’ Βοηθός: ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)
4ος: ΓΙΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΧΙΟΥ)
Παρατηρητής: ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (29/3/2013)

| 0 ΠΑΣΕΣ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ.

2. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (Αγώνας Δ΄ Εθνικής Διαγόρας-Τριγλία στις 10/3/2013).

3. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ και στον εκπρόσωπό του ΜΟΥΣΤΑΚΗ Κ. χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες. 4. Απαλλάσσει το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ. Επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

5. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο Α.Σ. ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ και επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ.

6. Κηρύσσει το σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

7. Επιβάλλει στον Ηλία Ζούμα, εκπρόσωπο του σωματείου ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ, χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και στο σωματείο ΠΕΛOΨ ΚΙΑΤΟΥ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.

8. Απαλλάσσει τον ΜΗΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, της βαρύνουσας αυτόν κατηγορίας.

9. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμησης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου με δυσμενείς κρίσεις κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας και την τιμωρεί με επίπληξη και με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) στις ίδιες εφημερίδες εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης. Στην ανάκληση αυτή θα διευκρινίζεται ότι η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ανακαλεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της 12.03.2013 που στρέφεται κατά της ΚΕΔ και του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό αυτού ως «ακατάλληλου».

10. Κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 πειθαρχικά ελεγκτέα και επιβάλλει σ’ αυτήν χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 27.02.2013).

11. Κηρύσσει το σωματείο ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα δύο πειθαρχικά παραπτώματα που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας και το τιμωρεί με συνολική χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ.

Αποφάσεις ΔΣ/ΕΠΟ (29/3/2013)

| 0 ΠΑΣΕΣ

Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:

- Να εφαρμοστεί η εισήγηση της Super League για την αδειοδότηση των συλλόγων της. Επίσης, να προβλεφθούν κριτήρια αδειοδότησης για τους συλλόγους της Football League και για τους συλλόγους που θα συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική.

- Να συγκροτηθούν οι όμιλοι του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική της περιόδου 2013-2014. Τα δεκατέσσερα γκρουπ είναι τα ακόλουθα:

1ος Όμιλος
Έβρος
Θράκη
Καβάλα
Ξάνθη

2ος Όμιλος
Δράμα
Μακεδονία (Πρωταθλητής)
Μακεδονία (Δευτεραθλητής)
Σέρρες

3ος Όμιλος
Ημαθία
Κιλκίς
Πέλλας
Χαλκιδική

4ος Όμιλος
Γρεβενά
Καστοριά
Κοζάνη
Φλώρινα

5ος Όμιλος
Ηπειρος
Θεσπρωτία
Κέρκυρα
Τρίκαλα

6ος Όμιλος
Θεσσαλία
Καρδίτσα
Λάρισα
Πιερία

7ος Ομιλος
Βοιωτία
Εύβοια
Ευρυτανία
Φθιώτιδα

8ος Όμιλος
Αιτωλοακαρνανία
Άρτα
Πρέβεζα
Φωκίδα

9ος Όμιλος
Αθήνα (Πρωταθλητής 1ου Ομίλου)
Αθήνα (Πρωταθλητής 2ου Ομίλου)
Πειραιάς (Πρωταθλητής 1ου Ομίλου)
Πειραιάς (Πρωταθλητής 2ου Ομίλου)

10ος Όμιλος
Κυκλάδες
Λέσβος
Σάμος
Χίος

11ος Όμιλος
Ανατολική Αττική
Δυτική Αττική
Δωδεκάνησα
Κορινθία

12ος Όμιλος
Αχαΐα
Ζάκυνθος
Ηλεία
Κεφαλληνία

13ος Όμιλος
Αργολίδα
Αρκαδία
Λακωνία
Μεσσηνία

14ος Όμιλος
Ηράκλειο
Λασίθι
Ρέθυμνο
Χανιά

- Κατόπιν εισήγησης του κ. Σαρρή, να καταγγελθούν η από 22/9/205 και η από 18/2/2010 τροποποίηση αυτής, καθώς και η από 19/2/2010 συμβάσεις με την εταιρεία PC Systems, οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί χωρίς την ευθύνη της ΕΠΟ.

- Να εγκριθεί χορηγική σύμβαση με την εταιρεία Intersport (Υποστηρικτής) με διάρκεια δύο ετών.

Συνέντευξη τύπου για τα τελικά της Α1 Γυναικών

| 0 ΠΑΣΕΣ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στη μία και μισή το μεσημέρι (13:30), θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού εν όψει της έναρξης των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2012-2013.

Στη Ριέκα η Εθνική για το φινάλε με Κροατία

| 0 ΠΑΣΕΣ

Με τρεις (3) αλλαγές στη σύνθεση της, σε σχέση με τον προχτεσινό αγώνα με το Μαυροβούνιο (8-9) στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, αναχωρεί σήμερα (29/03) στη Ριέκα, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για το παιχνίδι με την Κροατία το Σάββατο (30/03). Αντί των Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, Κώστα Γούβη και Στέφανου Γαλανόπουλου, στην αποστολή μετέχουν οι Θανάσης Χρυσοσπάθης, Δημήτρης Τίγκας και Κώστας Γαλανίδης.

Οι υπόλοιποι 10 της 13άδας της Εθνικής μας ομάδας: Κώστας Τσαλκάνης, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας. Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος και ο έφορος Σωτήρης Σταθάκης.

Με το παιχνίδι του Σαββάτου, η Εθνική μας ομάδα ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις φέτος στο Γουόρλντ Λιγκ. Θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας με διαιτητές τους Αρκάντι Βοϊβοντίν (Ρωσία) και Άντρας Νέμεθ (Ουγγαρία), ενώ παρατηρητής είναι ο Τζιάνι Λόντζι (Ιταλία). Η βαθμολογία στον Α’ Όμιλο Ευρώπης, μετά από 5 αγωνιστικές:

1. Μαυροβούνιο (53-36) 15
------------------------------------
2. Κροατία (61-30) 9
3. ΕΛΛΑΔΑ (61-35) 6
4. Τουρκία (14-88) 0

Το Μαυροβούνιο έχει ήδη προκριθεί στην Τελική φάση της διοργάνωσης (11-16 Ιουνίου Τσέλιαμπινσκ).

Marta Domachowska: Στο Playboy της Πολωνίας

28/3/13 | 0 ΠΑΣΕΣ

Η Marta Domachowska είναι αθλήτρια του tennis από την Πολωνία. Βρίσκεται στις σχετικά υψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης (μέσα στην 50άδα δηλαδή) κι αποφάσισε να γίνει γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό, εκτός των φίλων του αθλήματος, γεμίζοντας συνάμα και τον τραπεζικό της λογαριασμό. Πως; Φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της Πολωνέζικης έκδοσης του Playboy. Οι πιο "σεμνές" φωτογραφίες του περιοδικού στην διάθεσή σας (για τις υπόλοιπες "googlάρετε")...

ΟΦΗ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα το οποίο θα γίνει κανονικά στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και θα ξεκινήσει στις 4:30 μμ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή 10 ευρώ στις θύρες 1-4-5 και 15 ευρώ στην Θύρα 8, ενώ κυκλοφορούν και λίγα εισιτήρια για την θύρα 7 που κοστίζουν 20 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην θύρα 9 του κεντρικού γηπέδου, το πρωί 9-3 μμ. και το απόγευμα 6-9 μμ.

Μαρινάκης: "Δουλεύω 20 ώρες το 24ωρο"

| 0 ΠΑΣΕΣ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 12, 14, 15, 16 και 33 βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άκουσαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα τους δόθηκε και η δυνατότητα να τοποθετηθούν και να ρωτήσουν για πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρευρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Βρέντζο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστα Καραπαπά. Αποσπάσματα από όσα είπε ο Πρόεδρος της ομάδας, προς τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη:

«Από την ημέρα που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, είχα τακτικές επαφές με τους οργανωμένους φιλάθλους, πρόσφατα είχα επαφή με τους κατόχους διαρκείας των VIP, σήμερα βλέπω εσάς και θέλω να σας ακούσω. Θεωρώ ότι αυτά τα 2,5 χρόνια έχει γίνει μία σημαντική δουλειά και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Το καλοκαίρι του 2010 αναλάβαμε τον Ολυμπιακό πέμπτο στο πρωτάθλημα και εκτός Ευρώπης, με ελάχιστους ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο στην ομάδα. Και ήταν μία εποχή που είχαμε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο εναντίον μας και τον βασικό μας αντίπαλο με το ακριβότερο ρόστερ στην ιστορία του.»

«Βγήκα προσωπικά μπροστά, δουλεύω 20 ώρες το 24ωρο και ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας και της καθημερινότητάς μου αφορά στον Ολυμπιακό, με τεράστιο κόστος και κοινωνικό και επιχειρηματικό, αφού ξέρετε πόση λάσπη έχω δεχτεί τα τελευταία 2,5 χρόνια και πόσο προσπάθησαν να με πλήξουν. Όμως η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό με κάνει κάθε μέρα να συνεχίζω και να προσπαθώ για την ομάδα. Όταν αναλάβαμε ο Ολυμπιακός είχε σοβαρό οικονομικό άνοιγμα και χρειάστηκε, πέρα απο την αγορά, να επενδύσω τεράστια ποσά, άνω των 60 εκ. €, σε μία εποχή που η Ελλάδα και η Ευρώπη βιώνουν μία τεράστια οικονομική κρίση.»

«Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εξυγιάναμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πληρώσαμε τα βάρη του παρελθόντος, όταν οι αντίπαλοί μας υποθήκευαν το μέλλον τους. Είπα από την αρχή ότι θέλω να είμαι ο τελευταίος πρόεδρος που θα ματώσει οικονομικά. Θέλω να δημιουργήσω έναν Ολυμπιακό αυτάρκη. Και αφού μιλάμε για τα οικονομικά να πούμε και κάτι. Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα που λέει “τι γίνονται τα 25 εκ. του Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο”.

Τα 20-22 εκατ. ευρώ το χρόνο απο το Τσάμπιονς Λιγκ δεν καλύπτουν ούτε το 40% του μπάτζετ που έχει η ομάδα που ξεπερνάει τα 50 εκατομμύρια. Την ίδια στιγμή, που τα έσοδα, μειώνονται δραματικά. Για παράδειγμα από τα εισιτήρια έχουν μειωθεί από τα 22 εκατομμύρια που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, σε λιγότερα από 10 τη χρονιά που διανύουμε. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία για τα έσοδα του Ολυμπιακού και την όποια κερδοφορία ενώ οι άλλοι έχουν ζημιές.

Ζημιές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, σημαίνει αυστηρό οικονομικό έλεγχο από την UEFA, επιβολή περιορισμών και ύστερα από μία περίοδο χάριτος, αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και για να γίνουμε πιο σαφείς, δείτε ΑΕΚ, Άρη από την Ελλάδα, αλλά και τη Μάλαγα από την Ευρώπη. Ακόμη και αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει στο μέλλον κέρδη, αυτό δεν σημαίνει κέρδη για τον μέτοχο, δηλαδή μερίσματα.

Ο Ολυμπιακός έχει συσσωρευμένες ζημιές και δεν μπορεί να μοιράσει μερίσματα στους μετόχους του για πολλά ακόμα χρόνια. Και αυτό το αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος που έχει έστω και ελάχιστη σχέση με τα οικονομικά μιας επιχείρησης. Το μικρό περίσσευμα που μπορεί να υπάρξει λοιπόν, θα διατεθεί για το χτίσιμο του μέλλοντος της ομάδας, Ακαδημίες, προπονητικό κέντρο, την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και την προσφορά μας στην κοινωνία.»

«Εγώ τιμάω τον κόσμο του Ολυμπιακού που έρχεται στο γήπεδο και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συμπεριφορά του τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια όσο και στα εκτός. Ένα θέμα στο οποίο θέλω να σταθώ είναι οι αποδοκιμασίες. Κατανοώ μέχρις ένα βαθμό τις αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με τη Λεβάντε, αλλά στο παιχνίδι με τον και Άρη που η ομάδα είχε 30 τελικές, δεν δικαιολογείται.»

«Όσον αφορά τους στόχους μας, πρωταρχικοί είναι πάντα το Πρωτάθλημα και το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δηλαδή να παίρνεις 9-12 βαθμούς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και να προχωράς όσο μπορείς στο Γιουρόπα Λιγκ. Ποτέ δεν υποσχέθηκα ότι με εμένα στο τιμόνι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Και τέλος πάντων αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα δίνει 200 εκ. τον χρόνο και θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, εδώ είμαι και θα σταθώ δίπλα του και θα τον βοηθήσω να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.»

«Στόχος μας επίσης, μετά την ελληνοποίηση και την ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ, που έχει επιτευχθεί είναι να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά της Ακαδημίας. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε φέτος με το NextGen Series, όπου έφτασε η ομάδα μας στις 8 καλύτερες της Ευρώπης, χρειάστηκαν επενδύσεις εκατομμυρίων και καθημερινή δουλειά από ειδικούς.»

Αμέσως μετά την αρχική τοποθέτηση του Προέδρου του Ολυμπιακού, μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τονίζοντας τα εξής: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουμε ότι σε κάποια παιχνίδια φέτος, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά είμαστε πρωταθλητές, θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά κατακτώντας το κύπελλο και με νίκες στα ντέρμπι που έρχονται και από εκεί και πέρα και εμείς και ο κόσμος θέλουμε να παίζει η ομάδα θεαματικά, γιατί έχουμε αντιληφθεί σε τι σύλλογο είμαστε. Σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι καθαρά, πρέπει να σας πω ότι σε έναν ποδοσφαιριστή χρειάζεται χρόνος σε μία ομάδα και μόνο αν τον στηρίζουμε θα προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί.»

Κάποια από τα ζητήματα που τέθηκαν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ήταν τα εξής:

1) Μείωση στα εισιτήρια διαρκείας λόγω οικονομικής κρίσης. Η απάντηση του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, ήταν η εξής: «Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια και οι μειώσεις που θα γίνουν θα είναι γενναίες. Κάντε λίγους μήνες υπομονή και θα δείτε.»

2) Πολλοί φίλαθλοι έθεσαν το θέμα του παιδικού εισιτηρίου και της οικογενειακής εξέδρας, στο οποίο επίσης πήραν απάντηση από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού ότι αποτελεί κομμάτι του σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

3) Κάποιοι φίλαθλοι στάθηκαν και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και πήραν την επιβεβαίωση του Προέδρου, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με έξυπνες μεταγραφές, με παίκτες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στον σύλλογο. Οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τόνισαν ότι δεν ενοχλεί μόνο τους παίκτες, αλλά και τους ιδίους το φαινόμενο των αποδοκιμασιών.

4) Οι φίλαθλοι ζήτησαν να ταξιδεύουν πάντα οι φίλοι του Ολυμπιακού μαζί με την ομάδα (όπως έγινε εφέτος, πλην ΟΑΚΑ, Χαριλάου και Τούμπας) και ξεκαθάρισαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας. Μάλιστα, όταν ένας φίλαθλος μίλησε για τη γενικότερη ποιότητα των άλλων ομάδων και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει... εύκολα τα ματς, προκάλεσε την αντίδραση του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τόνισε ότι μόνο εύκολο δεν είναι να παίζει η ομάδα εκτός έδρας και ότι ο ίδιος και όσοι ακολουθούν την αποστολή ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει. Ο κ. Θεοδωρίδης καταχειροκροτήθηκε από όλους τους φίλους που ήταν παρόντες.

5) Σε ερωτήσεις για τις μεταγραφές, ο Πρόεδρος είπε: «Είμαστε καθημερινά σε επαφή με τον προπονητή, ο οποίος θα υποδείξει στη διοίκηση τις λύσεις που κρίνει ότι χρειάζονται και η διοίκηση θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.»

6) Κάποιοι από τους φιλάθλους στάθηκαν στο γεγονός της παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ και της λάσπης κατά του Ολυμπιακού και μερικοί από αυτούς ζήτησαν να γίνονται καθημερινά αγωγές και τα χρήματα που πιθανότατα θα πάρει η ομάδα να δίνονται στον Ερασιτέχνη.

Camara: «Για λόγους πρεστίζ...»

| 0 ΠΑΣΕΣ

Η πολύ καλή εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού χάρισε στον Abdoul Razzagui Camara το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 26ης αγωνιστικής. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στο επόμενο ντέρμπι της ομάδας, κόντρα στον Ολυμπιακό, και δεν το έκρυψε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στη σημερινή βράβευσή του.

«Ξέρουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού και πόσο σημαντικό είναι για λόγους πρεστίζ μια νίκη σε τέτοιου είδους αγώνες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εναντίον του Ολυμπιακού. Έχουμε στο μυαλό μας ότι ίσως αυτό το παιχνίδι να είναι λίγο διαφορετικό, αλλά η προετοιμασία είναι η ίδια όπως και για τα προηγούμενα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο "Razza".

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ο Camara απέφυγε να πάρει θέση, «είναι αρμόδιοι άλλοι να απαντήσουν» είπε, όμως μίλησε για την προσαρμογή του στην ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Αν και δεν είμαι μεγάλος και αυτό παίζει ρόλο, έχω εγκλιματιστεί στην Ελλάδα. Στο μυαλό μου έχω συνεχώς την σκέψη πώς να βελτιώνομαι καθημερινά, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν ξέρω αν έχω φτάσει στο 100% αλλά ελπίζω να μην βρίσκομαι ούτε στο μισό της απόδοσής μου...»

Παναθηναϊκός: Team Experience Day

| 0 ΠΑΣΕΣ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, είχαν οι τυχεροί φίλαθλοι του διαγωνισμού της Forthnet - NOVA. Κατά τη διάρκεια της σημερινής τους επίσκεψης στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας, οι τυχεροί φίλαθλοι παρακολούθησαν την προπόνηση των παικτών και συνομίλησαν με τον Αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Βασίλη Κωνσταντίνου. Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στις πρότυπες εγκαταστάσεις της Παιανίας και επισκέφτηκαν το Ιστορικό Μουσείο του Συλλόγου.

Σεμινάριο αδειοδότησης για ΠΑΕ - ΜΜΕ

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Club Licensing & Financial Fair Play, που διοργάνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τις ΠΑΕ Super League και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, με βασικό ομιλητή τον Αντρέα Τραβέρσο, επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης της UEFA και τις εργασίες του οποίου άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Στο σεμινάριο παρέστησαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνστατίνου, ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου και ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας Θεόδωρος Κουρίδης, ενώ εκτός του κ. Τραβέρσο στους συμμετέχοντες παρουσίαση έκανε και ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου.

«Η διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων, ειδικώς αυτών της Super League, δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, μια στιγμιαία υπόθεση που περιλαμβάνει απλώς έναν έλεγχο στοιχείων, μια εισήγηση του τμήματος και μια απόφαση του αρμόδιου οργάνου. Δεν είναι ούτε καν υπόθεση ενός χρονικού διαστήματος δυο–τριών μηνών», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Σαρρής και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για μια διαδικασία που οργανώνεται και εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και αντανακλά, σε κάθε φάση, το συνολικό επίπεδο της οικονομικής, διοικητικής, αγωνιστικής, νομικής κατάστασης της εταιρείας, καθώς και τις λογικές προοπτικές που αυτή έχει. Στο πλαίσιο αυτό η περίοδος της τυπικής αδειοδότησης είναι ένα μόνο τμήμα, ίσως το περισσότερο εύκολο να διαχειριστεί, οργανωτικά, κάποιος. Αυτή την οργάνωση και διαχείριση έχει αναλάβει, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το τμήμα αδειοδότησης ομάδων.

Υπηρεσία, που είναι σε άμεση επαφή με την αντίστοιχη της UEFA, διαθέτει όλες τις απαραίτητες αναγνωρίσεις, εγγυάται την απόλυτη αντικειμενικότητα των ελέγχων και οι εισηγήσεις της αντανακλούν την καθαρή πραγματικότητα των στοιχείων, που η ίδια, η ενδιαφερόμενη ΠΑΕ καταθέτει. Η παρουσία σήμερα, ανάμεσά μας, του κ. Τραβέρσο, υπευθύνου του αντίστοιχου τμήματος της UEFA, υποδηλώνει την άριστη σχέση των δύο τμημάτων και την πλήρη εμπιστοσύνη της UEFA προς την ΕΠΟ.

Για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο ρόλος της αδειοδότησης είναι, ήδη, σημαντικός και μπορεί να εξελιχθεί σε καθοριστικό, αν βελτιωθούν πλευρές της λειτουργίας του, με σημαντικότερη την απόφαση των ίδιων των ΠΑΕ να συμμορφωθούν με τα δεδομένα και να μην επιχειρούν, με κάθε μέσο, να ανατρέψουν την πραγματικότητα των στοιχείων, όταν αυτή δεν συμφωνεί με τις επιδιώξεις τους.

Κι επειδή πολύς λόγος έγινε τα τελευταία χρόνια για τη σχέση της αλήθειας των στοιχείων (τα οποία επαναλαμβάνω η ίδια η ενδιαφερόμενη ΠΑΕ καταθέτει) με τις επιθυμίες των διοικήσεων των εταιρειών, η ΕΠΟ αλλάζει από εφέτος τρόπο αντιμετώπισης. Σε κάθε περίπτωση, που κάποιος (φυσικό πρόσωπο ή ΠΑΕ) επιχειρήσει να αμφισβητήσει τις εισηγήσεις του τμήματος αδειοδότησης και των αρμοδίων οργάνων, η Ομοσπονδία θα δημοσιοποιεί αμέσως τα έγγραφα δεδομένα που ο ίδιος κατέθεσε στο Τμήμα, προς αποκατάσταση της απόλυτης αλήθειας.

Η ΕΠΟ δεν επιθυμεί να φτάσει σε ανάλογες επιλογές, αλλά δεν εξαρτάται από αυτή. Οι περίοδοι, που μόνο η Ομοσπονδία τηρούσε την εχεμύθεια των στοιχείων και επέτρεπε σε όλους να διαγκωνίζονται σε ένα απολύτως επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων, πέρασαν οριστικά. Ευχαριστώ, για την εδώ παρουσία σας και είμαι βέβαιος πως η σημερινή ημερίδα θα αποδειχθεί σημαντική, καθώς εξελίσσεται με την παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Διαισθάνομαι, πως η φετινή περίοδος θα είναι η καλύτερη τόσο για τις ΠΑΕ, όσο και για την Ομοσπονδία στο ζήτημα της αδειοδότησης των ομάδων. Υποστηρίζω, ότι η αδειοδότηση είναι μια εντελώς ποδοσφαιρική υπόθεση και δεν πρόκειται να γίνει μια κρατική υπόθεση ή –το χειρότερο– μια υπόθεση "μονίμων υπαλλήλων του υφυπουργείου Αθλητισμού", όπως κάποιοι ονειρεύονται να την μετατρέψουν.

Είμαι βέβαιος, πως με την πλήρη υλοποίηση των προβλέψεων των κανονισμών το ελληνικό ποδόσφαιρο θα δει καλύτερες μέρες. Σύντομα, μάλιστα, οι κανονισμοί θα προβλέπουν αδειοδότηση και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, με ειδικές ρήτρες, που θα αντιστοιχούν στα επίπεδα της κατηγορίας στην οποία προσβλέπουν οι ομάδες.»

Νεανίδων: Η αποστολή για το Euro 2013

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ο κ. Ευάγγελος Κουτσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων, η οποία θα συμμετάσχει στον 6ο όμιλο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στη Γερμανία 2-9/4/2013. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Εθνικές Ομάδες της Τσεχίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

4/4/2013: Τσεχία-Ελλάδα, ώρα 14:00 (15:00 Ελλάδας), Viernheim Waldstadion
6/4/2013: Γερμανία-Ελλάδα, ώρα 11:00 (12:00 Ελλάδας), HD Kirchheim Sportzentrum Sud
9/4/2013: Ελλάδα-Ισπανία, ώρα 17:00 (18:00 Ελλάδας), Viernheim Waldstadion

Στον δεύτερο προπκριματικό γύρο της διοργάνωσης συμμετέχουν συνολικά 24 ομάδες που έχουν χωριστεί σε 6 ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας. Στην επόμενη φάση προκρίνεται η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη των ομίλων που θα έχει την βέλτιστη διαφορά από τα αποτελέσματά της με την κάθε πρώτη και τρίτη ομάδα της κατάταξης. Οι παίκτριες που κλήθηκαν από τον κ. Κουτσάκη στην αποστολή, η οποία συγκεντρώνεται τη Δευτέρα 1/4/2013 και θα αναχωρήσει για τη Γερμανία στις 2/4/2013, είναι οι ακόλουθες:

01. Παπακωνσταντίνου Ανθή - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
02. Βαρδαλή Θωμαή - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
03. Μουρατίδου Ελένη - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
04. Μάρκου Ελένη - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
05. Κυριαζή Τριανταφυλλιά - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
06. Ζήγρα Αναστασία - Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας
07. Πελεκούδα Σοφία - Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας
08. Κόλλια Χριστίνα - Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας
09. Σακελλάρη Γεωργία - Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας
10. Παπαδοπούλου Χριστίνα - ΑΕ Γλυφάδας
11. Καλδαρίδου Δανάη - Ήφαιστος Περιστερίου
12. Μπιζεργιαννίδου Παναγιώτα - Πανσερραϊκή ΑΕ
13. Μήτκου Μαρία - Άρης Θεσσαλονίκης
14. Γεωργίου Τατιάνα - Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας
15. Λόγου Φαίδρα - Άβαντες Χαλκίδας
16. Κοκοβιάδου Χριστίνα - Wacker Munchen Germany
17. Χαρακοπούλου Ρεβέκκα - Τρίκαλα 2011
18. Λυμπερακάκη Λαμπρινίτσα - SV Houten Holland

Εθνική U-16: Ελλάδα-Κύπρος 1-2

Με ήττα 1-2 από την Κύπρο άρχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική κάτω των 16 για το διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στη Μάλτα. Σκόρερ για την Ελλάδα ήταν ο Δημητριάδης (80΄ πέναλτι), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Παπανικολάου (57΄) και Κομήτης (79΄) έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι.

Ελλάδα: Κατσιμήτρος, Κασαπίδης, Μαντεκίδης (75΄ Μπούχαλης), Μακροστέργιος, Πατράλης, Καρβουνίδης (44΄ Παπανικολάου), Δημητριάδης, Τσέλιος (55΄ Γκρόσιος), Βιδάλης (55΄ Αβραμίδης), Πούφλης (44΄ Μανθάτης), Καράκουτης (75΄ Κομήτης). Η Εθνική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30/3/2013 και ώρα 11:30 τη διοργανώτρια χώρα.

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από Ιωαννίδη

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγητικό έγγραφο της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας, αποφάσισε την απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης οπαδών των ομάδων ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Σ., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. και Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ στην αθλητική εγκατάσταση του κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας Βόλου κατά τη διεξαγωγή των αγώνων καλαθοσφαίρισης της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2012-2013 στις 30 και 31/3/2013, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αποφάσεις Ε.Ε.Α. - Συνεδρίαση 28/3/2013

| 0 ΠΑΣΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αίτηση των αθλητών Ιεροκλή Στολτίδη, Λουκά Αποστολίδη και Flavio Jose De Carvalho Silveira, του προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και των τρίτων Νικολάου Σφυντιλά και Γεωργίου Παντούρη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

2. Αίτηση της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Αίτηση του αθλητή Βασιλείου Κουτσιανικούλη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Εμμανουήλ Ψωμά περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

5. Αίτηση του τρίτου Κων/νου Σιότροπου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΜΑΤΑΙΩΣΗ λόγω ρύθμισης

6. Αίτηση των αθλητών Ανδρέα Ανδρεάδη και Jordi Gens περί αφαίρεσης βαθμών του Τ.Α.Α. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ

7. Αίτηση των αθλητών Νικολάου Μαραγκουδάκη κα Γεράσιμου Αριστεινίδη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για 10-4-2013.

8. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ
α. Αίτηση του δικηγόρου Γεωργίου Παναγόπουλου και του ΙΚΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ περί κατάπτωσης-κατάσχεσης εις χείρας της Επιτροπής ως τρίτου, της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 10-04-2013 και ώρα 12:00.»

Superleague: Αποφάσεις Έκτακτου Δ.Σ.

| 0 ΠΑΣΕΣ

Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1. Αποφασίστηκε να τεθεί το θέμα των αγώνων κατάταξης (play off) στο αυριανό Δ.Σ. της ΕΠΟ.

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες πρωτοβουλίες: Εθελοντική αιμοδοσία σε όλα τα γήπεδα, πρόγραμμα ενημέρωσης για το «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) και διεξαγωγή ημερίδας για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 στην Ξάνθη. Οι δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

3. Εγκρίθηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση έρευνας για το ελληνικό ποδόσφαιρο από το ΙΟΒΕ (Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών), με έμφαση στην οικονομική και κοινωνική διάσταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

4. Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεκδίκηση της διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών Λιγκών (EPFL) από τη Super League.

SuperLeague: 27η αγωνιστική (ποινολόγιο)

| 0 ΠΑΣΕΣ

Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league:
ΟΜΑΔΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΝο
Α.Ε.Κ.ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΡΟΤΖΕΡ10
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ11
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ4
Ο.Φ.Η.ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΣΟ ΠΑΠΕ ΧΑΜΠΙΜΠ20
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΝΤΙΟΓΚΟ ΖΟΡΝΤΑΟ15
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΒΙΛΑ ΕΜΙΛΙΑΝΟ11
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΚΑΛΑΙΤΖΙΤΣ ΖΕΛΙΚΟ16
ΞΑΝΘΗΜΑΡΙΝ ΝΙΚΟΛΑ39

Επίσης, οι παρακάτω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κώδικα, κατά δήλωση των ομάδων τους θα εκτίσουν τις ποινές τους ως ακολούθως:
ΟΜΑΔΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΝοΚΑΡΤΕΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΑΛΒΑΡΕΖ ΛΕΑΝΤΡΟ ΜΙΓΚΕΛ13
29η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΛΙΣΓΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ31
29η Αγωνιστική: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΖΕΚΑ ΖΟΣΕ17
30η Αγωνιστική: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΣ29
30η Αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο.Φ.Η.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ9
28η Αγωνιστική: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
30η Αγωνιστική: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΚΑΛΑΙΤΖΙΤΣ ΖΕΛΙΚΟ16
27η Αγωνιστική: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
28η Αγωνιστική: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΜΑΤΙΑΣ1710κ
29η Αγωνιστική: Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
30η Αγωνιστική: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Α.Ε.Κ.

Αλλαγή της ώρας στο ματς ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

| 0 ΠΑΣΕΣ

Από την διοργανώτρια Super League ανακοινώθηκε ότι σε συνέχεια της χορήγησης άδειας λειτουργίας της Αθλητικής Εγκατάστασης-Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Θ. Βαρδινογιάννης" με αριθμό πρωτοκόλλου 64/28.03.2013 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο αγώνας ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 16:30 (αντί για τις 17:15).

Στην ΕΤ1 ο τελικός ΑΕΚ - Ολυμπιακός

| 0 ΠΑΣΕΣ

Ορίστηκαν οι αγώνες των Play Off 1-2 του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Αθηνών – Ολυμπιακός ΣΦΠ. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 01/04/2013 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-1. Διαιτητές ορίστηκαν οι Γεροθόδωρος και Νικολόπουλος. Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (αν χρειαστεί)

Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 04/04/2013 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Ιωάννη Ρέντη «Μ.Μερκούρη». Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

3) ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (αν χρειαστεί)

Θα διεξαχθεί την Δευτέρα 08/04/2013 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων (28/3/2013)

| 0 ΠΑΣΕΣ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, του εκπροσώπου ΚΑΣΣΟΥ ΔΗΜ. και του φυσιοθεραπευτή ΠΑΠΠΑ ΝΙΚ. κατά της υπ΄αριθμ. 82/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, στον ΔΗΜΚΑΣΣΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή 200 ευρώ και στον ΝΙΚ. ΠΑΠΠΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΠΙΝΤΖΟΥ, προπονητή του σωματείου ΕΝ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ – ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 4/23-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αφορά τον εκκαλούντα. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο κατ΄ ουσία την υπόθεση. Απαλλάσσει τον εκκαλούντα ΛΑΜΠΡΟ ΣΠΙΝΤΖΟ της αποδιδόμενης σ΄αυτόν πειθαρχικής παράβασης της πλαστοπροσωπίας.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και αντιπροέδρου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕΖΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.26/12-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Αποφαίνεται ότι τελέστηκε το πειθαρχικό παράπτωμα της δημιουργίας μεμονωμένου επεισοδίου (άρθρο 15 παρ.8 περ.δ΄του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ την πειθαρχική ποινή της στερήσεως του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στον ΘΕΟΔ.ΛΕΒΑΝΤΕΖΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 80/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ, της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και του γυμναστή ΒΑΪΟΥ ΡΑΠΤΗ.

5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 115/15-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ.

6. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, εκπροσώπου του σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 78/21-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΟ.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό

27/3/13 | 0 ΠΑΣΕΣ

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για «περίπατο», αλλά εξελίχθηκε σε ντέρμπι, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 σετ του ΟΠ Ρεθύμνου, συμπλήρωσε έτσι τρεις νίκες (προηγείτο με 2-0 από την κανονική περίοδο) και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών 2012-2013. Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις με την ΑΕΚ να ξεκινάει καλύτερα και να παίρνει με άνεση το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο ο τραυματισμός κι η αποχώρηση της Φεντότοβα (ενοχλήσεις στη γάμπα) αποσυντόνισε εντελώς τις φιλοξενούμενες.

Η Ένωση προηγήθηκε με 8-4 και μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ έτρεξε σερί 17-2, κατακτώντας το με 25-6 (!). Εκεί πολλοί πίστεψαν ότι ο αγώνας είχε οριστικά κριθεί, ωστόσο αυτό πίστεψαν προφανώς και τα κορίτσια της ΑΕΚ με αποτέλεσμα ο μαχητικός ΟΠΕΡ να επιστρέψει. Η Κορτέζ πέρασε ακραία (μαζί με την Σαπαρέφσκα) η Σμπιράκη έπαιξε στη διαγώνιο κι ο ΟΠΕΡ δημιούργησε μια σημαντική διαφορά (12-18) την οποία διατήρησε παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ που μείωσε σε 18-21.

Στο δ’ σετ η Ένωση ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό σερί αφού προηγήθηκε με 8-1, αλλά στο 14-6 είχαμε νέα ανατροπή. Με την Κορτέζ στο σερβίς ο ΟΠΕΡ έτρεξε ένα δικό του σερί και προηγήθηκε 14-15 (!!!). Η ΑΕΚ όμως γρήγορα ανέκτησε το προβάδισμα (16-15), δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας (22-18) και με επίθεση της Μποροβίνσεκ τελείωσε τον αγώνα.

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις κι αυτό οφείλεται σε εμάς αφού κακά τα ψέματα εμείς δίναμε το ρυθμό. Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε καλά, αλλά στη συνέχεια χαλαρώσαμε, ίσως φταίω κι εγώ και χάθηκε το τρίτο. Στο τέλος του αγώνα όμως βρήκαμε πάλι το ρυθμό μας», είπε ο Αποστόλης Οικονόμου και συμπλήρωσε:

«Τώρα το μυαλό μας είναι πλέον στον τελικό, όπου όλοι μας χρεώνουν τον τίτλο του φαβορί, αλλά αυτό ισχύει μέχρι πριν το πρώτο σερβίς. Το να έχουμε ατέλειες, όπως αυτές που φάνηκαν στο σημερινό ματς, μας δίνει κίνητρο για να δουλέψουμε στην προπόνηση. Όπως έχω πει κι άλλες φορές η ΑΕΚ αν δεν παίξει καλά και σετ θα χάσει, αλλά και ματς.»

Στην αντίπερα όχθη ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για να συμπληρώσει: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου για όσα πετύχαμε τη φετινή σεζόν. Τελειώνει μια άκρως πετυχημένη χρόνια και σήμερα δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες ομάδες.»

Τα σετ: 25-17, 25-6, 21-25, 25-22

ΑΕΚ (Οικονόμου): Τοτσίδου 3 (3/10 επ.), Κις 21 (19/36 επ., 2 μπλοκ), Τζανακάκη 14 (9/16 επ., 4 μπλοκ), Μποροβίντσεκ 14 (9/20 επ., 5 άσοι), Μέντεζ 12 (9/22 επ., 3 άσοι, 44% υπ. -24 άριστες), Παπαφωτίου 9 (2/4 επ., 5 άσοι, 2 μπλοκ), Ρόγκα –λ (40% υπ. – 25% άριστες) / Παπαγεωργίου 1

Ρέθυμνο (Χαχαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα 11 (8/24 επ., 2 άσοι, 25% υπ. – 08% άριστες), Παρασκάκη 3, Σαλούστρου 9 (5/13 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Φεντότοβα 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ, 14% υπ. – 00% άριστες), Κατερίνη 2 (1 μπλοκ, 1 άσο), Κορτέζ 12 (9/29 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 41% υπ. – 23% άριστες), Σημαντηράκη –λ (54% υπ. – 42% άριστες) / Σμπιράκη 7 (5/9 επ., 2 μπλοκ, 14% υπ. – 14% άριστες), Λειβαδιτακή, Δηλαβέρη

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...