Header Ads

Header ADS

Στη Μάλτα η Εθνική Ελπίδων

Στην Βαλέτα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 12/10 η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με τη Μάλτα (15/10), στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013/15. Οι διεθνείς που αγωνίστηκαν στο ματς με την Τουρκία ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε βοηθητικό γήπεδο της Π.Ο. Μάλτας. Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή δεν ακολούθησε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης, καθώς συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.

Δήλωση στο epo.gr για τον αγώνα με την Τουρκία, αλλά και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής έκανε ο Μπάμπης Λυκογιάννης: «Θεωρώ ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία. Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και βρεθήκαμε εκτός αγωνιστικού πλάνου.

Φυσικά, καταβάλαμε σημαντική προσπάθεια και πιέσαμε τους αντιπάλους για να σκοράρουμε, όμως δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα και μας έλειψε η τύχη. Δεν κρίθηκε τίποτα, πιστεύω ότι θα δοθεί σκληρή μάχη μεταξύ τεσσάρων ομάδων για την πρωτιά και τη δεύτερη θέση. Πάνω απ΄ όλα οφείλουμε να νικήσουμε τη Μάλτα, ώστε να συγκεντρωθούμε χωρίς άλλες απώλειες βαθμών για τα σπουδαία ματς του Νοεμβρίου με Σουηδία και Πολωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.