Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γ.Σ.

Πρόσκληση των Μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (Π.Α.Ε.) με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Και δ.τ. «Π.Α.Ο. Π.Α.Ε.» (ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 99126/06/Β/86/80) σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 168, καλεί τους μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 22αν Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της Εταιρίας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Κηφισίας 168, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Μείωση του αριθμού των μετοχών της Εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,30 ευρώ σε 1,50 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 2ο: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής σε 0,30 ευρώ για κάλυψη μέρους των ζημιών παρελθουσών χρήσεων. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 3ο: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 15.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 4ο: Τροποποίηση των άρθρων 23, 29 και 29Α του Καταστατικού της Εταιρείας.

Θέμα 5ο: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε προσαρμογή στις νέες διατάξεις του Καταστατικού.

Θέμα 6ο: Απόφαση για επιπλέον ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησης - Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε επαναληπτική συνεδρίαση, που θα λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρείας την 10ην Μαΐου 2013 και ώρα 11.00 πμ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Κηφισίας 168 για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 22ας Απριλίου 2013 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 10ης Μαΐου 2013 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Μαρούσι, 28 Φεβρουαρίου 2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.