Header Ads

Header ADS

Στη Ριέκα η Εθνική για το φινάλε με Κροατία

Με τρεις (3) αλλαγές στη σύνθεση της, σε σχέση με τον προχτεσινό αγώνα με το Μαυροβούνιο (8-9) στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, αναχωρεί σήμερα (29/03) στη Ριέκα, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για το παιχνίδι με την Κροατία το Σάββατο (30/03). Αντί των Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, Κώστα Γούβη και Στέφανου Γαλανόπουλου, στην αποστολή μετέχουν οι Θανάσης Χρυσοσπάθης, Δημήτρης Τίγκας και Κώστας Γαλανίδης.

Οι υπόλοιποι 10 της 13άδας της Εθνικής μας ομάδας: Κώστας Τσαλκάνης, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας. Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος και ο έφορος Σωτήρης Σταθάκης.

Με το παιχνίδι του Σαββάτου, η Εθνική μας ομάδα ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις φέτος στο Γουόρλντ Λιγκ. Θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας με διαιτητές τους Αρκάντι Βοϊβοντίν (Ρωσία) και Άντρας Νέμεθ (Ουγγαρία), ενώ παρατηρητής είναι ο Τζιάνι Λόντζι (Ιταλία). Η βαθμολογία στον Α’ Όμιλο Ευρώπης, μετά από 5 αγωνιστικές:

1. Μαυροβούνιο (53-36) 15
------------------------------------
2. Κροατία (61-30) 9
3. ΕΛΛΑΔΑ (61-35) 6
4. Τουρκία (14-88) 0

Το Μαυροβούνιο έχει ήδη προκριθεί στην Τελική φάση της διοργάνωσης (11-16 Ιουνίου Τσέλιαμπινσκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.