Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων (28/3/2013)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, του εκπροσώπου ΚΑΣΣΟΥ ΔΗΜ. και του φυσιοθεραπευτή ΠΑΠΠΑ ΝΙΚ. κατά της υπ΄αριθμ. 82/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, στον ΔΗΜΚΑΣΣΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή 200 ευρώ και στον ΝΙΚ. ΠΑΠΠΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΠΙΝΤΖΟΥ, προπονητή του σωματείου ΕΝ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ – ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 4/23-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αφορά τον εκκαλούντα. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο κατ΄ ουσία την υπόθεση. Απαλλάσσει τον εκκαλούντα ΛΑΜΠΡΟ ΣΠΙΝΤΖΟ της αποδιδόμενης σ΄αυτόν πειθαρχικής παράβασης της πλαστοπροσωπίας.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και αντιπροέδρου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕΖΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.26/12-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Αποφαίνεται ότι τελέστηκε το πειθαρχικό παράπτωμα της δημιουργίας μεμονωμένου επεισοδίου (άρθρο 15 παρ.8 περ.δ΄του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ την πειθαρχική ποινή της στερήσεως του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στον ΘΕΟΔ.ΛΕΒΑΝΤΕΖΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 80/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ, της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και του γυμναστή ΒΑΪΟΥ ΡΑΠΤΗ.

5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 115/15-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ.

6. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, εκπροσώπου του σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 78/21-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.