Header Ads

Header ADS

Ανδριάνα Φέρρα: Το πρόβλημα υποχώρησε, οι πόνοι παρέμειναν!

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε η Ανδριάνα Φέρρα μπορεί να είναι θετικά, όμως, η ίδια συνεχίζει να πονάει. Το οστικό οίδημα στο σκαφοειδές έχει υποχωρήσει, ωστόσο η αθλήτρια του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

«Ο γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας μου είπε πως μπορώ να ξεκινήσω το τρέξιμο. Παράλληλα θα συνεχίσω την αποκατάσταση, την ενδυνάμωση και τις θεραπείες», είπε αρχικά η Φέρρα και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντικό πως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, ωστόσο με ανησυχεί που δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμη οι ενοχλήσεις στον τένοντα». Η Φέρρα το 2012 έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της και δεν κατάφερε να βρεθεί στα επίπεδα που θα ήθελε, κλείνοντας τη σεζόν με καλύτερη επίδοση στα 24.48.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ από τη νέα σεζόν να ξεκινήσω κανονικά την προπόνηση μου. Το καλοκαίρι θέλω να είμαι σε θέση να τρέξω τα 200 μ. στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου», συμπλήρωσε η αθλήτρια των 200 μ., που από φέτος γυμνάζεται με τον Κώστα Βογιατζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.