Header Ads

Header ADS

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που πλέει στους ωκεανούς του διαδικτύου και μας κάνει την ζωή... ευκολότερη είναι το dwrean.net. Όπως συστήνονται και οι συντάκτες του: "Το dwrean.net δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη για τους υπολογιστές και κυρίως για να σας κάνουμε την ζωή πιο εύκολη, "ψαρεύοντας" δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια από το χαώδες διαδίκτυο, κατηγοριοποιώντας τα ώστε να μην χρειαστεί να αναλώνετε το χρόνο σας ψάχνοντάς τα! Καθημερινώς ανανεώνεται η λίστα των κατηγοριών μας με διάφορα καλούδια που πιστεύουμε θα σας είναι χρήσιμα για οτιδήποτε και αν κάνετε!! Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και χρήσιμα freeware προγράμματα, αντάξια και πολλές φορές καλύτερα από ομοειδή τους, στα οποία χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς προσπαθούμε για το αντίθετο!! Οτιδήποτε κατεβάζετε από αυτό το site είναι 100% νόμιμο και δωρεάν!!!"

Ο πρόλογος αποσκοπεί στην παρουσίαση του θέματος της ανάρτησης που αφορά ποδοσφαιρικά παιχνίδια! Όχι σκέτη αναφορά αλλά και download links. Δωρεάν και νόμιμα όπως τα συνέλεξα από το dwrean.net. Εσείς, οι gamers, are you ready? Πάμε:

1) Crossing Cup 1.0

Αυτό το μικρό και δωρεάν διασκεδαστικό flash παιχνίδι ποδοσφαίρου, παίρνει την μορφή ενός πλήρους Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ένα τουρνουά με 32 διαθέσιμες ομάδες. Μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα με την οποία θέλετε να παίξετε.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 2838 KB
Λειτουργικό σύστημα: Σε όλες τις πλατφόρμες Windows
Κατασκευαστής: TZO Technical Supprt LTD
Πηγή: downloadmost.com
Link: dwrean.net

2) Slam Soccer 2006

Το Slam Soccer 2006 είναι ένα δωρεάν διασκεδαστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Φοβερά Γραφικά, συναρπαστική ατμόσφαιρα γηπέδου, 80 ομάδες, 20 γήπεδα, 9 σχολιαστές (5 Γερμανοί,2 Άγγλοι και 2 Γάλλοι) και πολλά άλλα καλούδια! Υπάρχουν και κάποια επιπρόσθετα τα οποία αν θέλετε θα πρέπει να τα εγκαταστήσετε μετά την κύρια εγκατάσταση του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα:

1. έξτρα σύλλογοι ομάδων
2. Εθνικές ομάδες (ανάμεσά τους και η Ελλάδα)
3. Ομάδες Θρύλοι (Brazil legends, Italy legends, Germany legends)
4. Γήπεδα

Έκδοση: 1.0.3
Μέγεθος: 92.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 2000 / XP / Linux
Κατασκευαστής: Xenoage Software
Πηγή: bolzplatz2006.de
Link: dwrean.net

3) Matchday

To Matchday είναι ένα νέο και δωρεάν παιχνίδι προπονητικής ποδοσφαίρου μέσω του διαδικτύου(Προσοχή! δεν είναι browser game). Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας ποδοσφαιρικό σύλλογο. Εσείς ελέγχετε κάθε πτυχή του συλλόγου σας από τις επιλογές της ομάδας μέχρι τα οικονομικά του συλλόγου. Στο Matchday ανταγωνίζεστε άλλους "προπονητές" από όλο τον κόσμο. Η επιτυχία στον τομέα σας θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά του συλλόγου σας, κατά πόσο είναι σωστές οι αγορές των παικτών σας και αν μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στο θέμα των τακτικών.

Έκδοση: 1.7.3
Μέγεθος: 1.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 2000/XP/Vista/7
Κατασκευαστής: matchdaymanager.com
Πηγή: matchdaymanager.com
Link: dwrean.net

4) Championship Manager 01/02

Η εταιρεία Eidos αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για κατέβασμα το κορυφαίο όλων των εποχών (κατά γενική ομολογία των φανατικών του είδους) παιχνίδι στρατηγικής ποδοσφαίρου Championship Manager '01/'02. Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε και αυτή την ιστοσελίδα http://champman0102.co.uk στην οποία θα βρείτε δεκάδες καλούδια, όπως updates, patches κ.α από ανθρώπους οι οποίοι δίνουν ζωή σε αυτό το παιχνίδι Θρύλος!

Κατασκευαστής: Eidos
Πηγή: Eidos
Link: dwrean.net

5) Bloody Football

Το Bloody Football είναι ένα δωρεάν διασκεδαστικό παιχνίδι στο οποίο έχετε στην κατοχή σας 12 παίκτες και προσπαθείτε να βάλετε την μπάλα στην αντίπαλη ζώνη. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε με τον νόμιμο τρόπο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους ανορθόδοξους και ταυτόχρονα διασκεδαστικούς τρόπους. Καλή σας διασκέδαση.

Κατασκευαστής: koalacomics.com.au/bloody
Πηγή: koalacomics.com.au/bloody
Link: dwrean.net

6) Γίνε Μάνατζερ ποδοσφαίρου

Ένα εξαιρετικό και ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου του 1997, λίγο διαφορετικό από τα κλασικά παιχνίδια του είδους, διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο από τον Έλληνα δημιουργό του Θανάση Τριανταφύλλου ο οποίος επισημαίνει: "Το 1997 επηρεασμένος από την τότε παράγκα του ποδοσφαίρου έφτιαξα “στο πόδι” ένα χιουμοριστικό παιχνίδι όπου μπορείς να γίνεις πρόεδρος ομάδας να στήνεις αγώνες, να πληρώνεις διαιτητές κλπ."

Έκδοση: -
Μέγεθος: 15.58 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Θανάσης Τριανταφύλλου
Πηγή: mediafire.com
Link: dwrean.net

7) Μάνατζερ Ελληνικού πρωταθλήματος

Μόλις ξεθάψαμε ένα πετυχημένο στην εποχή του ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου του 1994!!! Ο Έλληνας δημιουργός του, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, έφτιαξε αυτό το παιχνίδι που αποτελείται από τις τρεις πρώτες κατηγορίες (Α', Β' και Γ' Εθνική). Σκοπός του παιχνιδιού ειναι να γίνεις ένας πετυχημένος Προπονητής ξεκινώντας το παιχνίδι με ομάδα απο την 3η κατηγορία για να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς. Από αυτή την κατηγορία προσπαθείς να φτιάξεις μια φήμη έτσι ώστε να ενδιαφερθούν για σένα και άλλες ομάδες! Έτσι όταν το συμβόλαιό σου τελειώσει μπορεί να σε ζητήσουν από άλλη ομάδα ή και να συνεχίσεις στην ίδια. Υπάρχουν και άλλες ωραίες εκπλήξεις μέσα στο παιχνίδι, όπως μπορείς να παίξεις ΠΡΟΠΟ, Ιππόδρομο και να τζογάρεις υπέρ της ομάδας σου! Υπάρχει ένα εύχρηστο Manual του παιχνιδιού που θα σας λύσει κάθε απορία!

Σημαντικό: Σε αυτή την έκδοση δεν μπορείτε να κάνετε save το παιχνίδι! Προσπάθησα να βρω τον δημιουργό του παιχνιδιού αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Εαν έχετε κάποιες πληροφορίες περί εκδόσεως που μπορούμε να κάνουμε save θα ήταν ευχάριστο να το μοιραστείτε μαζί μας.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 122 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 95 / 98 / 2000 / XP / Δεν είναι δοκιμασμένο σε 7άρια ή Vista (μπορεί και να παίζει)
Κατασκευαστής: Παναγιώτης Τριανταφύλλου
Πηγή: dwrean.net
Link: dwrean.net

4 σχόλια:

  1. Championship Manager 01/02!!! Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες! Το μόνο παιχνίδι που με έκανε να κολλήσω (και, φυσικά, όλα όσα το ακολούθησαν).. Τι επικές συζητήσεις γινόταν γύρω από αυτό..

    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Scouser Jim. Ωραίες αναμνήσεις. Αυτό ήταν το σκεπτικό της ανάρτησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση, καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι καλά αδερφέ. Εμείς σας ευχαριστούμε για ότι μας προσφέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.