Header Ads

Header ADS

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ!!!

Κυνηγάει το Champions League και το Ισπανικό πρωτάθλημα. Αν τα κατακτήσει και τα δύο (ή ένα απ' τα δύο) που θα πάει να το γιορτάσει και να το πανηγυρίσει; (Το χαρμόσυνο... γεγονότο που θα 'λεγε και μία ψυχή του αθάνατου ελληνικού κινηματογράφου!) Μα φυσικά, στο... Real Madrid Resort Island! Τι είναι τούτο; Θα ρωτήσετε. Το νησί που αγόρασε η ομάδα της Μαδρίτης στα Αραβικά Εμιράτα!!! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τουριστικό θέρετρο με το έμβλημα του συλλόγου, το οποίο θα περιλαμβάνει:

1) θεματικό πάρκο
2) ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 450 δωμάτια
3) 60 μπανγκαλόους με πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία
4) 400 διαμερίσματα
5) μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης (θα έχει μόνο αγάλματα του Μουρίνιο;)
6) μαρίνα (που θα παρκάρει την μαούνα ο καπετάν-Κριστιάνο;)
7) στάδιο ποδοσφαίρου με θέα προς τη θάλασσα (χωρητικότητας 10.000 θεατών)

Αυτά τα... ολίγα θα καλύπτουν μία περιοχή συνολικής έκτασης 430.000 τετραγωνικών μέτρων. Το ολοκληρωμένο project θα παραδοθεί στην Real το 2015! (Άρα φέτος δεν είναι διαθέσιμο για εορτασμούς. Οπότε ας έρθουν στην Μύκονο αν θέλουν ντε και καλά νησί!)

3 σχόλια:

  1. Τεράστιο ρίσκο από τον Πέρεθ. Η Ρεάλ έχει ήδη τεράστια ανοίγματα κι αν δεν βγει επιχειρηματικά αυτή η κίνηση, θα προκύψουν, λέγεται, μεγάλα ζόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι ζόρια κι αν προκύψουν θα βρεθεί κανένας δήμος Μαδρίτης πάλι να αγοράσει εικονικά κάτι από την Ρεάλ σε υπερδιπλάσια τιμή από την πραγματική αξία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.