Header Ads

Header ADS

ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ

Διπλό που σημαίνει τίτλο πήρε ο ΠΑΟ σήμερα στην Τρίπολη. Δεν είναι μόνο οι τρεις πόντοι σε μια δύσκολη έδρα αλλά και τ' αρνητικά αποτελέσματα των άμεσων ανταγωνιστών του. Τα ματς πήγε στην δύναμη. Πολύ κλοτσιά όμως!!!Οι πράσινοι πίεσαν ψηλά, μπήκαν δυνατά αλλά περιοχή δεν "πατούσαν". Οι όποιες καλές στιγμές προερχόταν από σουτ εκτός περιοχής (π.χ. του Καραγκούνη).
Χρειαζόταν η είσοδος του Νίνη για ν' αποκτήσει κίνηση και σπιρτάδα η μονοδιάστατη και προβλέψιμη μεσαία γραμμή του ΠΑΟ και να βρει ο Λέτο έναν συμπαραστάτη. Στο διά ταύτα ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία "επαγγελματική" νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με το πρωτάθλημα.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Άψογο κοουτσάρισμα απ' τον Νιόμπλια που τού 'χα "σούρει" τα εξ' αμάξης στο ματς με την Σταντάρ.
Αυτός ο Βίλτσεζ έχει εκπληκτική ντρίπλα. Τον έχω -από καιρό- βάλει στο ... μικροσκόπιο!
Ο Βύντρα τείνει να εξελιχθεί σε ... δεινό σκόρερ! Σκόραρε την Πέμπτη, σκόραρε και σήμερα!
Ο Τσέζαρεκ τί παθαίνει κάθε χρόνο στον 2ο γύρο; Ξεκινά πάντα εντυπωσιακά, σκοράρει πολύ και στο 2ο μισό του πρωταθλήματος χάνει την επαφή με το γκολ! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...
Ο Λέτο είναι με διαφορά ο καλύτερος ακραίος του πρωταθλήματος! Δεν τον χορταίνω...
Αυτός ο Βλάχος τί όνειρο είδε και αντικατέστησε τον Καρντόζο στο 0-0; Είναι δυνατόν;
Ο Νίνης "γλυκαίνει" το παιχνίδι των πρασίνων!
Γεια σου Κατσούρ παιχταρά! (Κι άσε τους άλλους να λένε...)ΥΓ.1 Γκολ και φάσεις, εδώ!
ΥΓ.2 Για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο και τα δακρυγόνα τί να πω...

2 σχόλια:

  1. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Μου αρέσει που αναρωτιέσαι τι όνειρο είδε ο Βλάχος κι έβγαλε τον Καρντόσο! Το ίδιο όνειρο που είχε δει πριν από χρόνια και ο Άγγελος Αναστασιάδης και είχε βγάλει στο ημίχρονο τον Φραντζέσκο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μερικοί "προπονητές" βλέπουν κάτι όνειρα βρε παιδί μου!
    Ο Άρης έσβησε τον μύθο του ΠΑΟΚ και ο Φερνάντο Σάντος δικαίωσε τον μύθο του πιο ανίκανου να διαχειριστεί πρωταθληματική ομάδα προπονητή. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα από τον Άρη να ρίξει σήμερα μια ξεγυρισμένη τεσσάρα αλλά αν και έφτασε πολύ κοντά με διέψευσε.
    Και τώρα θα έχουμε: Παναθηναϊκό πρωταθλητή, Άρη κυπελλούχο, ΑΕΚ στα προκριματικά του τσάμπιον Λιγκ, Ολυμπιακό σε φάση αναγέννησης με προοπτική τριετίας που θα βολοδέρνει δεξιά κι αριστερά και ΠΑΟΚ σε αναζήτηση προπονητή και ξαναματαχτίσιμο ομάδας που θα διεκδικήσει μετά από λίγα χρόνια είσοδο στο Τσου Λου. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα,χα,χα Είσαι ισοπεδωτικός αλλά το κάνεις με στυλ, οφείλω να ομολογήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.